Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Γιώργος Κοτρωνιάς: «Συμπαρίσταμαι στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων»

Ο Δήμαρχος  Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς, μετά από την κατάθεση στη Βουλή του Σχεδίου Νόμου με τίτλο «ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ Ν. 4046/2012, ΤΟΥ Ν.4093/2012 ΚΑΙ ΤΟΥ Ν. 4127/2013 ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ» και την συνάντηση του με τους Σχολικούς Φύλακες και τους Δημοτικούς Αστυνομικούς του Δήμου Λαμιέων δήλωσε:

"Μετά την κατάθεση του νομοσχεδίου το οποίο προβλέπει την διαθεσιμότητα (απόλυση) των Σχολικών Φυλάκων και των Δημοτικών Αστυνομικών δηλώνω, ότι συμπαρίσταμαι στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων.

Στο Δήμο Λαμιέων, έχουμε το ηθικό δικαίωμα να απαιτούμε να μην φύγει κανένας υπάλληλος μας γιατί έχουμε μικρό αριθμό εργαζομένων, γιατί είμαστε Δήμος οικονομικά υγιής, γιατί με την συνεχή απομείωση του προσωπικού, ο Δήμος μας δεν θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους συμπολίτες μας.

Καλούμε την Κυβέρνηση, να αναθεωρήσει την πολιτική της και να προχωρήσει στον εξορθολογισμό  και ανακατανομή του προσωπικού των Ο.Τ.Α., ανάλογα με τις ανάγκες χωρίς απολύσεις και οριζόντια μέτρα».

Για το ίδιο θέμα ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς, την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013 θα βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στην Έκτακτη Συνέλευση των Δημάρχων και μελών Δ.Σ. Π.Ε.Δ., που θα πραγματοποιήσει η Κ.Ε.ΔΕ. στο Ξενοδοχείο Divani Caravel ώρα 10:00 το πρωί, με θέμα «Οι Κυβερνητικές αποφάσεις για την κατάργηση βασικών αρμοδιοτήτων και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την υπαγωγή σε καθεστώς διαθεσιμότητας των υπαλλήλων τους».

Ενώ την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013, με αφορμή τα παραπάνω γεγονότα θα συνεδριάσει  εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαμιέων. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου