Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Αταλάντη: Πήρε την καραμπίνα, βγήκε στην αυλή και αυτοκτόνησε

Τέλος στη ζωή του έβαλε 85χρονος που αυτοπυροβολήθηκε σε κεντρικό δρόμο της Αταλάντης Λοκρίδας

Πήρε την καραμπίνα που είχε σπίτι του, βγήκε στο πεζοδρόμιο και αυτοπυροβολήθηκε. Τον πυροβολισμό άκουσε η σύζυγος του, η οποία βγήκε έξω και τον αντίκρισε νεκρό.

Τραγικές ώρες έζησε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στην Αταλάντη όταν ο άντρας δεν άντεχε τα προβλήματα υγείας και αποφάσισε να αυτοκτονήσει. Τραγική φιγούρα η γυναίκα του που τον αντίκρισε νεκρό. 

Όλα έγιναν στις 07.00 το πρωί στην Αταλάντη. Ο 85χρονος άνδρας, σηκώθηκε από το κρεβάτι χωρίς να γίνει αντιληπτός από τη γυναίκα του, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα και βγήκε αμέσως έξω χωρίς να τον καταλάβει η σύζυγος του. Περπάτησε λίγα μέτρα και στην συνέχεια όπλισε την καραμπίνα κατά πάνω του και πάτησε την σκανδάλη. Ακούστηκε ένας πυροβολισμός και όλοι πάγωσαν. Βγήκαν στα παράθυρα και είδαν έναν άνθρωπο νεκρό, πεσμένο στο έδαφος. Όλοι έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει.

Η άτυχη γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει βλέποντας νεκρό τον άντρα της που έζησαν μαζί πάρα πολλά χρόνια και ήταν το στήριγμα της.

Αν και στο σημείο έφθασε γρήγορα το ασθενοφόρο, ο 85χρονος άντρας είχε ξεψυχήσει βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του και όλους όσους τον ήξεραν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου