Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Ευχαριστήριο μήνυμα του Δ.Σ. του Γ.Σ. «ΝΗΡΕΑΣ» Λαμίας

Το Δ.Σ. , οι παίκτες και όλοι οι συντελεστές του Γ.Σ. «ΝΗΡΕΑΣ» Λαμίας, θα θέλαμε να εκφράσουμε στον φίλαθλο κόσμο της Λαμίας, της Φθιώτιδας, αλλά και ολόκληρης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας τις θερμότατες και από βάθους καρδίας ευχαριστίες για την σημαντική υποστήριξη τους καθ’ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου που τελείωσε. Αυτή η αγωνιστική περίοδος παρά την τελική δυσάρεστη κατάληξη επιφύλασσε πολλά για τον σύλλογο μας. 


Μαζί είδαμε μία ομάδα πόλο να συσπειρώνει μία ολόκληρη πόλη κοντά της. Μαζί είδαμε μία γεωγραφική περιοχή να προσελκύεται από ένα άθλημα όπως η υδατοσφαίριση, την ώρα που άλλα αθλήματα μεγαλύτερης εμβέλειας κάνουν μακροχρόνιες και κοπιώδεις προσπάθειες να καταφέρουν με συνέπεια κάτι αντίστοιχο. Μαζί παγιώσαμε τον Νηρέα και το πόλο στην τοπική αθλητική επικαιρότητα. Μαζί πρωτοστατήσαμε για την ανάπτυξη του αθλήματος και προωθήσαμε στους αρμόδιους φορείς ένα μείζονος σημασίας αίτημα, το οποίο συνδέονταν και με την αναβάθμιση της πόλης. Αυτό της κατασκευής της πισίνας στις εγκαταστάσεις του ΑΤΕΙ Λαμίας. Μαζί, βρεθήκαμε συνεπιβάτες σε ένα ονειρώδες ταξίδι. Ένα σύνολο ανθρώπων διψασμένο για διακρίσεις, επιτυχίες και αναγνώριση. Μαζί βιώσαμε στιγμές ανείπωτης χαράς, αλλά και λιγοστές στιγμές λύπης, που ωστόσο ήταν ικανές να μας στερήσουν εκείνο που αυταπόδεικτα μας άξιζε. Την άνοδο. 

Όμως σε αυτή την προσπάθεια δεν χωρούν συναισθήματα λύπης. Δεν χωρούν μακροχρόνιες πικρίες. Δεν χωρεί γενικευμένη απογοήτευση. Δεν αξίζει σε κανέναν και στην πολύτιμη συνεισφορά του, από όποιο μετερίζι κι αν την κατέθεσε να κυριεύεται από αρνητικά συναισθήματα την ώρα που κατόρθωσε να υλοποιηθούν τόσα πολλά σημαντικά επιτεύγματα. Δεν αξίζει σε κανέναν να θλίβεται την ώρα που είναι γνωστό στην συνείδηση του καθενός που ασχολείται έστω και επιδερμικά με τον χώρο της υδατοσφαίρισης, ποιος είναι ο αληθινός πρωταθλητής σε αυτή την μαραθώνια προσπάθεια.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. «ΝΗΡΕΑΣ» Λαμίας και όλοι οι άνθρωποι που στελεχώνουν αυτή την προσπάθεια διαβεβαιώνουμε πως αυτό το ιδιότυπο «ταξίδι» δεν πρόκειται να τελειώσει. Διαβεβαιώνουμε πως τούτο το εγχείρημα δεν επρόκειτο για ένα βραδυφλεγές πυροτέχνημα. Εγγυόμαστε την απρόσκοπτη συνέχιση αυτής της πορείας σε υψηλό επίπεδο. Ο Νηρέας την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα βρεθεί ξανά σε μία κατηγορία που ομολογουμένως έχει στενό χώρο για την φιλοξενία και πραγμάτωση του οράματος του τόπου μας. Επανέρχεται όμως πιο ισχυρός και πιο «διαβασμένος», έτοιμος πλέον να υπερβεί οποιοδήποτε εμπόδιο κι αν ορθωθεί μπροστά του. Ξανά μαζί, με την δική σας ισχυρή παρουσία και τον δικό σας παλμό, ανασυντάσσει τις δυνάμεις του ώστε να παρουσιαστεί και την νέα αγωνιστική περίοδο αντάξιος των προσδοκιών σας και με την δική σας βοήθεια να κατακτήσει ότι πραγματικά μας αξίζει. 

Σας ευχαριστούμε. 
Ο Υπεύθυνος Γρ. Τύπου & Επικοινωνίας

Θοδωρής Π. Δημόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου