Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Στη Λαμία το συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.)


Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.), διοργανώνει συνέδριο στο Κάστρο Λαμίας στις 30, 31 Αυγούστου & 1η Σεπτεμβρίου 2013, το οποίο θα έχει την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Μέσω του συνεδρίου θα προβληθεί και θα αναδειχθεί η τοπική παράδοση, η γαστρονομία και συνακόλουθα οι τοπικές επιχειρήσεις του αγροτοδιατροφικού τομέα. Η Πανελλήνια διάστασή του θα αποτελέσει ισχυρό πόλο έλξης όχι μόνο των αγροτών αλλά και γενικότερα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε θέματα αγροτικού επιχειρείν. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του αγροτικού κόσμου το οποίο αφήνει το στίγμα του στην περιοχή όπου λαμβάνει χώρα.


Η πραγματοποίηση του συνεδρίου και η επιτυχία αυτού, θεωρούμε ότι είναι άμεσα συνδεδεμένη με την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων.


Σας καλούμε λοιπόν εφόσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο εν λόγω συνέδριο.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΣΕΓΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ... ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου