Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Κάλεσμα του Νηρέα Λαμίας εν όψει του Β’ Γύρου της Τελικής Φάσης της Α2 Κατηγορίας

Το τριήμερο 19/07 έως και 21/07 η πόλη της Λαμίας, θα φιλοξενήσει τον Β’ Γύρο της Τελικής Φάσης της Α2 Κατηγορίας του πόλο. 

Η νεότευκτη πισίνα του ΑΤΕΙ Λαμίας είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους φίλους του συλλόγου μας καθώς επίσης και τους φίλους της υδατοσφαίρισης της πόλης και ολόκληρου του Νομού. 

Ένα κίνημα ανθρώπων που πλαισίωσε και υποστήριξε με τον καλύτερο τρόπο το όραμα των ιθυνόντων ενός συλλόγου που θέλησαν να τοποθετήσουν τον τόπο τους στο επίκεντρο των εξελίξεων στο χώρο του αθλητισμού. 

Ένα κίνημα που θέλησε μέσω της σύμπραξης σε μία κοινή προσπάθεια, να απεμπλακεί από τα λιμνάζοντα ύδατα της μετριότητας και να τοποθετήσει μία ομάδα υδατοσφαίρισης σε πρωταγωνιστική θέση του ελληνικού αθλητικού οικοδομήματος, δημιουργώντας ταυτόχρονα μία δυναμική που όπως είδαμε εν τέλει πολλούς δεν άφησε απαθείς . 

Απέναντι σε αυτή την κατάσταση, όπως διαμορφώθηκε και μετά τις πρόσφατες εξελίξεις που έλαβαν χώρα εκτός κι εντός γηπέδου, οι άνθρωποι του Νηρέα Λαμίας καλούνται να πραγματοποιήσουν, μετά και τα τελευταία αποτελέσματα και με την βοήθεια του κόσμου της ομάδας την αντιστροφή της πορείας και κατ’ επέκταση την υπέρβαση. 

Σε αυτή την τελική προσπάθεια απευθύνουμε μήνυμα συστράτευσης προς όλους τους φιλάθλους, να παρευρεθούν και να υποστηρίξουν την προσπάθεια του Νηρέα Λαμίας, όπως έπρατταν τόσο καιρό τώρα, αποδεικνύοντας σε όλους εκείνους που θέλησαν να ανακόψουν την ισχύ της δυναμικής μίας ολόκληρης γεωγραφικής περιοχής ότι αυτό δεν είναι εφικτό. 

Αποδεικνύοντας ότι η δύναμη του οράματος μίας ολόκληρης επαρχιακής κοινωνίας δεν εξασθενεί μπροστά στα εμπόδια που επιδιώκουν να εμπεδώσουν στην συνείδηση μας, πως είναι δηλαδή ένα ατυχές εγχείρημα ο αθλητισμός υψηλού επιπέδου στην περιφέρεια. Φτάσαμε στην τελική στροφή του πρωταθλήματος και έφτασε η στιγμή που πρέπει να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που αναλογούν για την επίτευξη της μεγάλης ρελάνς. Για αυτό τον λόγο και σας χρειαζόμαστε όλους κοντά μας. Δεν τα παρατάμε. Όλοι μαζί μπορούμε.


Αναλυτικά το πρόγραμμα του Γ.Σ. «ΝΗΡΕΑΣ» Λαμίας
 

1η αγωνιστική Παρασκευή 19/7/13 

21:30 ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ - ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

 
2η αγωνιστική Σάββατο 20/7/13

13:00 ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
 

3η αγωνιστική Σάββατο 20/7/13

21:30 ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡ. - ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜ. 
 

4η αγωνιστική Κυριακή 21/7/13

12:30 ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ - ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
 
 
5η αγωνιστική Κυριακή 21/7/13

21:00 ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ – ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου