Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Φθιώτης βουλευτής απειλεί gam...sei Χρυσαυγίτη;

Σπάνια  έχουμε δει τον βουλευτή Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Κουτσογιαννακόπουλο να… εξέρχεται των ενδυμάτων του έμπλεος  οργής!
 
Κι όμως  συνέβη και αυτό στη Βουλή των... Θαυμάτων και αν δεν  υπήρχε η απεργία των δημοσιογράφων θα ήταν  πιθανώς και  πρώτο τηλεοπτικό  θέμα.
 
Σύμφωνα με  δημοσιογραφικές πληροφορίες από  ανεξάρτητες πηγές, χτες το  μεσημέρι συζητήθηκε στη Βουλή το αίτημα άρσης της βουλευτικής ασυλίας των βουλευτών Λιάνας Κανέλλη και Ρένας Δούρου ύστερα από τη... μήνυση που τους είχε υποβάλει ο Ηλίας Κασιδιάρης για το βίαιο επεισόδιο εις βάρος τους στον ΑΝΤ1.
 
Με δύο ψήφους υπέρ,182 κατά,επτά παρών και ένα λευκό απορρίφθηκε τελικά το αίτημα, οπότε αντέδρασε έντονα ο  κ. Κασιδιάρης.
 
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής  θέλησε να απαντήσει επί προσωπικού στην τοποθέτηση της Ρένας Δούρου, με το αιτιολογικό ότι το κόμμα του εξυβρίστηκε σκαιότητα.
 
Όταν ο πρόεδρος της Βουλής του εξήγησε ότι δεν μπορεί να μιλήσει μετά τους μηνυόμενους βουλευτές, ο Ηλ. Κασιδιάρης εξεμάνη:
 
«Η στάση σας αυτή τη στιγμή δείχνει πως δεν είστε πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Είστε κομματικός πρόεδρος. Ντρέπομαι για σας και θα καταθέσω πρόταση μομφής», φώναξε εξοργισμένος στον οποίο αρχικά απάντησε σε έντονο ύφος ο βουλευτής της ΝΔ Β. Κικίλιας.
 
Όμως εκεί που πραγματικά οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής τα… χρειάστηκαν ήταν  όταν σηκώθηκε να τους απαντήσει  εις… άπταιστον  γαλλικήν μετα φραγκικής προφοράς ο λαμιώτης βουλευτής.
  
«Άντε και gami…te. Μας έχετε ζαλίσει τα arx…dia».
 
Οι χρυσαυγίτες του απάντησαν «βγες έξω να μας τα πεις αυτά ρε».
 
Οπότε ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος με τη φόρα που είχε πάρει  φάνηκε έτοιμος για όλα και ανταπάντησε, κάνοντας χρήση και της γλώσσας του …σώματος, «αν βγω έξω θα σας  gam….so».
 
Ατυχώς όμως για τον  φθιώτη βουλευτή, μπροστά του βρέθηκε ο  παλιός του γνώριμος βουλευτής Καβάλας Γιώργος Καλατζής που τον συγκράτησε μετά δυσκολίας βέβαια και έτσι  αποφεύχθηκε ίσως και το… απευκταίον για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής!
 
Λέγεται  ότι  η στάση του κ. Κουτσογιαννακόπουλου ενεθάρρυνε και άλλους βουλευτές που πήραν  σχετικό αέρα και άρχισαν και εκείνοι  να κουνούν αναλόγως  τα χέρια  προς τους βουλευτές της Χ.Α.
 
«Τους έσπασες τον τσαμπουκά Κώστα, έτοιμος είμαι και εγώ» φώναξε έτερος γαλάζιος βουλευτής που κάθονταν πίσω από τον εξαγριωμένο  ρουμελιώτη συνάδελφο του.
 
Ο Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος φέρεται θαυμαστής του προέδρου της Βουλής που και ο ίδιος είναι  πολύ καλός γνώστης της…  γαλλικής αυτής διαλέκτου!
 
lamiafm1

2 σχόλια:

  1. Αποκλείεται ο Κώστας να είπε τις φράσεις: «Άντε και gami…te», «Μας έχετε ζαλίσει τα arx…dia», «αν βγω έξω θα σας gam….so»

    Το πολύ πολύ να είπε: «ύπαγε γαμηθείναι», «μη μου τους όρχεις τάρατε», «όδευε εις συνουσίαν», άντε βαριά «ίνα πέρδεις επί τοις όρχεσίν μου» και τίποτα άλλα τέτοια της αρχαΐζουσας που μιλαέι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΤ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ, ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΕΨΑΛΕ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου