Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κλείνει από απόψε η ΕΡΤ ανακοίνωσε ο Σ.Κεδίκογλου


Το κλείσιμο τς ΕΡΤ ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, έπειτα από συνάντηση με τον πρωθυπουργό. 
  
Είχε προηγηθεί η δημοσίευση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία οι υπουργοί αποκτούν το δικαίωμα να κλείσουν φορείς του δημοσίου με μια υπογραφή.

Η ΕΡΤ (τηλεόραση και ραδιόφωνο) σταματά να εκπέμπει από αποψε το βράδυ.



Οι υπάλληλοι που απολύονται, θα αποζημιωθούν κανονικά.

Στη θέση της ΕΡΤ θα δημιουργηθεί ένας νέος δημόσιος φορέας -μη κρατικός- και θα στελεχωθεί μέσω ΑΣΕΠ.

7 σχόλια:

  1. ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ 2.500 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΚΟΠΡΙΕΣ

      ΟΙ ΧΩΝΕΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΝΑ ΑΝΘΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΟΥΝ

      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΧΩΝΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ
      ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ

      ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΙΣ ΕΡΤ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
      ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ

      ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

      Διαγραφή
  2. ΧΑΛΑΕΙ Η ΠΑΣΟΚΟΦΩΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΩΛΗΣ ΕΡΤ. ΤΙ ΛΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΩΝΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 85 ΤΙς ΕΚΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΡΤ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΗ? Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΕΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ? ΩΣ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ 2.500 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. ΝΤΡΟΠΗ.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ: ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΡΙΖΙΚΑ, Η ΔΕ ΔΗΜΑΡ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΜΕΣΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η ΑΚΥΡΩΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θόδωρος Μαργαρίτης
    Κατατεθηκε η κοινη προταση νομου ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ στη βουλη για την ακυρωση της πραξης νομοθετικου περιεχομενου.Στις 6 το απογευμα θα γινει στη βουλη συναντηση Φ.Κουβελη-Β.Βενιζελου.Αν η ΝΔ δεν κανει πισω στο θεμα της ΕΡΤ εχει την απολυτη ευθυνη που θα συρει τη χωρα σε προωρες εκλογες.Δυστυχως τριτη φορα εκλογικη αναμετρηση μεσα σε ενα χρονο μετα τις διδυμες εκλογες περσυ και τη χωρα σε οριακη οικονομικη κατασταση ειναι μια ακραια επιλογη.Ας αναλαβουν οι κυριοι της ΝΔ τις ευθυνες τους....
    12/6 ΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ
    Συνάντηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ με το προεδρείο της ΠΟΣΠΕΡT
    Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης συναντήθηκε σήμερα με το προεδρείο της ΠΟΣΠΕΡΤ. Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Φ. Κουβέλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
    ... Είμαστε αντίθετοι, είμαστε αντίπαλοι με το κλείσιμο της ΕΡΤ. Η δημόσια ραδιοτηλεόραση είναι απαράδεκτο να κλείσει. Η οποιαδήποτε ρύθμιση δεν δικαιολογεί ούτε για μια στιγμή κλειστή τη ραδιοτηλεόραση.
    Όπως έχω από χθες πει, εμείς καταθέτουμε πρόταση νόμου στη βουλή-κατατίθεται σε λίγη ώρα-σύμφωνα με την οποία καλούμε τις πολιτικές δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου να μην ψηφίσουν, να μην κυρώσουν την πράξη νομοθετικού περιεχομένου και όχι μόνον αυτό, αλλά η μη κύρωση να έχει και αναδρομική ισχύ έτσι ώστε να μην παραχθεί το οποιοδήποτε δυσμενές αποτέλεσμα για την ΕΡΤ , για τους εργαζόμενους, για ό,τι δημοκρατικά εκφράζει η δημόσια ραδιοτηλεόραση.
    Η αντίθεσή μας ήταν γνωστή, ήταν δηλωμένη. Είμαστε ριζικά αντίθετοι στην επιλογή που έκανε η κυβέρνηση, δια του πρωθυπουργού, να εκδώσει την πράξη νομοθετικού περιεχομένου και μάλιστα χωρίς την υπογραφή των υπουργών που έχει προτείνει η ΔΗΜΑΡ . Θα δώσουμε αυτή τη μάχη. Θα δώσουμε τη μάχη να ανοίξει η δημόσια ραδιοτηλεόραση και τούτο είναι ανεξάρτητο από την ανάγκη να υπάρξουν αναδιαρθρώσεις, να υπάρξει εξορθολογισμος, να αναβαθμιστεί η ΕΡΤ για να μπορέσει δημοκρατικά να ανταποκριθεί σε αυτό που θέλει ο ελληνικός λαός και επιβάλει η ουσιαστική ενημέρωση και επικοινωνία. Είναι τελείως διαφορετικό ζήτημα αυτό από την απαράδεκτη επιλογή να κλείσει η ΕΡΤ. Για εμάς είναι θέμα δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου