Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΡΤΙΝΟΥ - ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ


Οι υποδομές συνιστούν έναν από τους κύριους μοχλούς ανάπτυξης κάθε κοινωνίας γιατί δίνουν τη δυνατότητα στη νέα γενιά να αναπτύξει τις ικανότητες της και να κάνει πράξη τις προσδοκίες και τα οράματα της.

Ο Δήμος Λοκρών συνεχίζοντας την προσπάθεια για αθλητική διαπαιδαγώγηση των νέων παρέδωσε προς χρήση το Γυμναστήριο Μαρτίνου που παρέμεινε κλειστό για πολλά χρόνια λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων.

΄Ολοι οι Μαρτιναίοι μόνο χαρά μπορούν να αισθάνονται για την λειτουργία του κλειστού Γυμναστηρίου Μαρτίνου.

Μια νέα αθλητική περίοδος ξεκινά για το Μαρτίνο.



Ο Δημήτριος Κων. Δημάκης από τον Α.Σ.ΟΠΟΥΝΤΙΟ Μαρτίνου μας ενημερώνει:


«Ο Α.Σ.ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ σε συνεργασία με το Δήμο Λοκρών προχώρησε για πρώτη χρονιά στη δημιουργία και νέων αθλητικών τμημάτων:

ΜΙΝΙ ΤΜΗΜΑΒΟΛΕΪ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑΒΟΛΕΪ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
ΜΙΝΙ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤΑΓΟΡΙΩΝ
ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στα μίνι και παιδικά τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ εκτός του πρωταρχικού στόχου να ωθήσουμε τα παιδιά στον αθλητισμό έχουν μπει οι βάσεις τα παιδιά να πάρουν μέρος σε τοπικά πρωταθλήματα ξεδιπλώνοντας έτσι το ταλέντο τους. Η γυμνάστρια Μπρούτσου Αγγελική έχει αναλάβει να προπονεί τις ακαδημίες και σε λίγο καιρό θα είναι σε θέση να δείξει την πολύ καλή και αξιέπαινη δουλειά της.

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ πήρε μέρος στην Γ΄κατηγορία του πρωταθλήματος της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε (΄Ενωση Σωματείων Καλαθόσφαιρας Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας) παρουσιάζοντας ένα αξιοπρεπέστατο σύνολο πολλά υποσχόμενο για το μέλλον. ΄Ολα τα παιδιά που στελέχωσαν την ομάδα και ο προπονητής Τριπηλόπουλος Κωνσταντίνος κατάφεραν για πρώτη χρονιά να κερδίσουν το σεβασμό των αντιπάλων καιτην αγάπη του κόσμου.

Για την επιτυχία της στελέχωσης – ομαδοποίησης – λειτουργίας των νέων τμημάτων ευχαριστούμε τη Δημοτική Αρχή, τη διοίκηση του Α.Σ ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ, τους γονείς,τους αθλητές, καιτους προπονητές.

Η διοίκηση, οι αθλητές, και οι προπονητές όλων των τμημάτων του Α.Σ. ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που στήριξε την προσπάθειά μας οικονομικά (κάρτες διαρκείας, λαχειοφόρο) αλλά και με την δυναμική παρουσία τους τόσο στους εντός όσο και στους εκτός έδρας αγώνες μας και όλους τους επιχειρηματίες τηςπεριοχής μαςπου αν και ζούμε σε οικονομικά δύσκολες εποχές αγκάλιασαν και στήριξαν οικονομικά και υλικά την προσπάθειά μας και ευχόμαστε να έχουν τη δυνατότητα να μας στηρίζουν πάντα».

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΙΑΣ Ο ΛΟΚΡΟΣ"

3 σχόλια:

  1. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΚΡΙΤΖΑΠΗΣ ΚΑΙ ΜΠΩΚΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΘΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας είναι καλά τα παιδιά που αποφάσισαν να κάνουν ομάδες και να εκμεταλευτούν το γήπεδο που τόσα χρόνια ήταν κλειστό.
    Οπότε πριν αρχίσετε να λέτε μπράβο σε ανθρώπους εδώ και εκεί καλό είναι να ξέρουμε και το έχει συμβεί στην πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου