Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Εταιρεία που συνεργαζόταν με τη ΛΑΡΚΟ άφησε φέσια

Η καταγγελία αφορά την εταιρεία η οποία είχε αναλάβει τη θαλάσσια μεταφορά από τη Θεσσαλονίκη στη Λάρυμνα στο εργοστάσιο ΛΑΡΚΟ ΜΜΕ των πρώτων υλών. 
Ο καταγγέλλων Ι.Κ. είχε ένα πλοίο ως οικογενειακή επιχείρηση η οποία έκανε τα ταξίδια μεταφοράς. Η αμοιβή για κάθε ταξίδι ανέρχονταν σε 10.000 ευρώ το ταξίδι και συνολικά το πλοίο έκανε 30 ταξίδια για λογαριασμό της εταιρείας. 
Ωστόσο, όπως ο ίδιος καταγγέλλει έλαβε τρίμηνες επιταγές οι οποίες δεν πληρώθηκαν ποτέ. Ο Ι.Κ. Προσέφυγε στη Δικαιοσύνη και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα. 
Ο ιδιοκτήτης της εταιρεία θαλάσσιων μεταφορών έχει μπει στο άρθρο 99 και δεν έχει πληρώσει τίποτα και σε κανέναν. Ο Ι.Κ. δεν είναι και ο μοναδικός που ο ιδιοκτήτης της εταιρείας του χρωστά χρήματα. Τίποτα όμως δεν γίνει. 

Και  σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο εν λόγω επιχειρηματίας πήρε σύμφωνα με τον Ι.Κ. και άλλα πέντε εκατ. Ευρώ από τη ΛΑΡΚΟ, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στα Δικαστήρια με οφειλέτες του.

anticor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου