Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Πρόσκληση φορέων σε σύσκεψη για τη ΛΑΡΚΟ

                  
   
  
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Αταλάντη  21-6-2013
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ                                             Προς
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ                                                                
                                                                     Ως πίνακα αποδεκτών


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Λοκρών στην Αταλάντη και ώρα 11πμ, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των φορέων, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της βιωσιμότητας της ΛΑΡΚΟ.

Εν μέσω αυτής της δυσμενούς μεταβαλλόμενης οικονομικής συγκυρίας, καλούμαστε να πάρουμε θέση στα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την οικονομική ζωή του τόπου.

Είναι επιτακτική ανάγκη οι εμπλεκόμενοι φορείς να λάβουν  αποφάσεις, προκειμένου να ενεργοποιηθούν  εκείνες οι δυνάμεις, που θα διασφαλίσουν την βιώσιμη λειτουργία της επιχείρησης, τους εργαζομένους, το συμφέρον των τοπικών κοινωνιών, αλλά και της Εθνικής Οικονομίας συνολικότερα.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΚΡΩΝ


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛ. ΛΙΟΛΙΟΣ

16 σχόλια:

  1. ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΙΩΝ; ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ; ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ;

    ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ. ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΡΗ ΛΑΡΚΟ; ΘΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ 1)Η ΛΑΡΥΜΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.2)ΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ. ΠΕΝΤΕ ΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ 10 ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ Η ΤΟΝΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΜΩΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.ΚΥΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑ ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΕ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΙΟ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΥΜΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΥΡΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΘΑΨΟΥΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ.ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΑΠΟ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ ΚΑΙ ΛΕΙΒΑΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΜΑΡΤΙΝΟΛΑΡΥΜΝΑΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ .ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΛΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΛΑΡΥΜΝΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ.ΤΟ 2000 ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΨΕΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΑ ΞΥΛΙΝΟ ΤΕΛΑΡΟ ΓΕΜΑΤΟ ΨΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝΕ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΓΙΑ ΡΑΜΜΑΤΑ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

      Διαγραφή
    2. συμφωνω σε οσα λες για το λιολιο αλλα γνωριζω απο πρωτο χερι πως αυτοι που μπηκαν απο μεγαπλατανο και λιβανατα μπηκαν με προσωπικη παρεμβαση του σταικουρα

      Διαγραφή
  3. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΛΙΟΛΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΥ ΤΗΝ "ΒΑΡΕΣΕ" ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ "ΥΠΟΥΡΓΟΥ" ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο λιολιος απορροφησε καλα καλα 1 εκ ευρω και κατι ψηλα απο την λαρκο για να τελειωσει το εργο μεταξυ μαρτινου-λαρυμνας και δεν εκανε τιποτα.τα χρηματα γραφτηκανε στα αγραφα.τωρα θελει να σωσει την λαρκο.οσοι παραυρεθουνε στην συσκεψη τον λογαριασμο με αυτα τα χρηματα θα πρεπει να ζητησουνε να δουνε και οχι να καθισουν να ακουνε τις μπουρδες που θα τους ξεστομιζει για την λαρκο.και αυτα τα χρηματα που εξαφανισε λαρκο ειναι... ο.k πρωην αντιδημαρχε γκριτζαπη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Μ@@@@@@ΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Γ@@@@ΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΑΝΕΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΤΑΣΤΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΑΣΟΚΩΝ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΖΕΦΡΥ.ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το «φιλο» που ανυποστατα γραφει για απολυσεις μηχανικων στη ΛΑΡΚΟ. Προκειται για μεγαλη μπαρουφολογια που μας κανει να αναρωτιομαστε για το τι στοχο εχει και ποια συμφεροντα εξυπηρετει. Καλα θα κανουμε οταν δεν εχουμε γνωση για καποιο θεμα να μην αερολογουμε απλως για να κανουμε καποιο σχολιο.Δια του λογου το αληθες και επειδη η θεση μου στην εταιρεια μου επιτρεπει να γνωριζω ο μεν μηχανικος μετατεθηκε στο συγκροτημα του Αι-γιαννη για να καλυψει αναγκες που υπηρχαν εκει λογω της εμπειριας του(ετσι αλλωστε αναφερει και η ανακοινωση της εταιρειας). Ο ιδιος ομως εχοντας συμπληρωσει τα ενσημα και τα χρονια υπηρεσιας κατεθεσε την αιτηση του για συνταξιοδοτηση.Ανηκει στη τοπικη κοινωνια. Χαρις αυτου πολλοι νεοι απο τη μαλεσινα και οικογενειαρχες με μικρα παιδια εχουν δουλεια και ζουν αξιοπρεπως. Ο δε αρχιμηχανικος κατεθεσε και αυτος αιτηση για συνταξιοδοτηση μη δεχομενος τις κομματικες παρεμβασεις και τι πιεσεις που δεχονταν καθημερινα. Το οτι δεν υπαρχει καμια απολυση μπορουν οι υπευθυνοι του blog να το επιβεβαιωσουν απο την ιδια την εταιρεια. Αυτα προς αποκατασταση της αληθειας. Ας ειμαστε λιγο πιο επιφυλακτικοι σε οτι προσπαθουν να μας πασαρουν γιατι απο οτι φαινεται γινονται στοχευμενες προσπαθειες απαξιωσης της εταιρειας.

      Διαγραφή
    2. απο την στιγμη που δεν γνωριζεις απολυτως τιποτα,ποιοσ ο λογος που μιλας?...τι οικονομικες ατασταλιες?τι δικαστηρια?εισαι ενας απλος ανθρωπος που δεν εχει γνωση περι του θεματος παρ'ολα αυτα ομως συνεχιζεις να μιλας,σας διαβεβαιωνω λοιπον εγω πως οι κυριοι που αναφερονται παραπανω δεν απολυθηκαν αλλα οπωσ αναφερεται κ παραπανω ο Μ@@@@@@@Σ κατεθεσε την αιτηση για συνατξιοδοτηση αρνουμενος να υποστει τις κομματικες παρεμβασεις και ο Γ@@@@@Σ ο οποιος εχοντας συμπληρωσει τα ενσημα του προτιμησε να μην συνεχισει την πορεια του στο ΑΙ-ΓΙΑΝΝΗ.Αξιζει ακομη να επεμβω σε ενα ακομη λαθος που εχει γραφτει,για τα χρονια των εργαζομενων αυτων τα οποια δεν ηταν 20 αλλα 30 ...για αυτο αγαπητε ΦΙΛΕ θα σε συμβουλεψω να μην φυτρωνεισ εκει που δεν σε σπερνουν.

      Διαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΌ ΠΟΥ ΚΆΠΟΙΑ ΣΧΌΛΙΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΌ ΌΤΙ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΟΎΤΕ ΤΟ ΘΈΜΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΑΛΛΆ ΟΎΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ.ΛΙΓΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΡΗ ΑΥΤΟΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗ ΟΡΘΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗς ΑΜΑΘΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ,ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΓΙΑΤΙ.... ΑΡΑΓΕ????

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΛΑΠΚΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ!

      Διαγραφή
    3. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΘΗΚΕ ΘΕΜΑ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΕΘΗΚΕ ΘΕΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΝΟΚΙΚΩΝ ΑΤΑΣΘΑΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΤΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ.ΑΥΤΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ Α........ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  9. Δεν είναι τυχαία η επιλογή του δήμαρχου Λοκρών να συγκαλέσει ξανά-μανά άλλη μία σύσκεψη "φορέων" για τη ΛΑΡΚΟ.

    Μία σύσκεψη χωρίς καμία απολύτως ουσία.

    Ποιοι είναι οι αρμόδιοι "φορείς" που θα μετέχουν στη σύσκεψη;
    Και κυρίως ποιο θα είναι το ουσιαστικό αποτέλεσμα που θα βγει από αυτή; θα περιμένουμε να τα δούμε αυτά.

    Η ανάμειξη των αυτοδιοικητικών πολιτικών της περιοχής πάντως, τουλάχιστον σε αυτή τη περίοδο και κατά αυτόν τον τρόπο, μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρει στην ΛΑΡΚΟ και τους εργαζόμενους.

    Αφού μέσα από την αντιπαράθεση μεταξύ των αυτοδιοικητικών δυνάμεων, που αντανακλαστικά δημιουργείται καθώς μπαίνουμε και σε προεκλογική περίοδο, φέρνει πικρές συζητήσεις και ανασύρει θέματα του παρελθόντος από τις αμαρτωλές ημέρες της εταιρίας που μόνο καλό δεν κάνουν στην ίδια και τους εργαζόμενους.

    Καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιούν το θέμα αυτό για ψηφοθηρικούς λόγους άνθρωποι που ούτε την αρμοδιότητα έχουν, ούτε τη γνώση του θέματος.

    Σκοπός του δημάρχου βέβαια είναι μάλλον για ακόμη μία φορά να τονώσει το πολιτικό προφίλ του και να προβάλει την κομματική του δραστηριότητα, ανώδυνα, χωρίς κανένα κόστος.

    Είναι άλλωστε και θέμα πολιτικής επιβίωσης για τον δήμαρχο, αφού το 2014 θα είναι χρονιά δημοτικών εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου