Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Καταπέλτης η Ιωάννα Μπριάνη κατά του Παναγιώτη Κουτσοπίνη

Καταπέλτης η αντιπρόεδρος της 5ης ΥΠΕ Ιωάννα Μπριάνη με αποκλειστικές δηλώσεις της στο  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 κατά του Διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας Παναγιώτη Κουτσοπίνη.
 
«Είναι ένας μη συνεργάσιμος άνθρωπος που  μερικές φορές  νομίζεις ότι έχει πάρει διαζύγιο με τη λογική και  αντί  να συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργιά του Ιδρύματος κάνει επιλογές που κινούνται  στην αντίθεση κατεύθυνση»
 
Και η  χειμαρρώδης υποδιοικήτρια συνεχίζει:
 
«Είναι δυνατόν να κλείνεις  μια μονάδα, την Μονάδα τεχνητού νεφρού και να στέλνεις τους ασθενείς σε ιδιωτική κλινική, με ποιο  δικαίωμα  ανακοινώνεις κάτι τέτοιο χωρίς να ενημερώσεις την υπερκείμενη αρχή ,την Υγειονομική Περιφέρεια;»
 
Η κα Μπριάνη αποκάλυψε  ότι την ώρα που ο κ. Κουτσοπίνης αποφάσιζε την αναστολή της λειτουργίας της τρίτης βάρδιας της Μονάδας η ίδια  είχε αναλάβει πρωτοβουλία για την παρουσία στο Νοσοκομείο  Λαμίας  νεφρολόγου από το Νοσοκομείο  της Χαλκίδας.
 
Όταν ο κ. Κουτσοπίνης αντιλήφθητε ότι   μπορεί  το πρόβλημα  της έλλειψης νεφρολόγου οδεύει   σε προσωρινή έστω λύση και  πάλι  χωρίς να ενημερώσει την ΥΠΕ αναρτά   προσωπική του ανακοίνωση και ως  ο  καλός… Άγγελος των νεφροπαθών ή της πολιτικάντικης νοοτροπίας «κατόπιν ενεργειών μου» ότι  χάρη στο δικό του ενδιαφέρον  ορίζεται  συντονιστής ο κ. Ανάσης από το Νοσοκομείο της Χαλκίδας.
 
«Είναι δυνατόν  ο κ. Κουτσοπίνης  που είναι και γιατρός να γράφει τέτοιες ανακρίβειες; Δεν γνωρίζει  ότι ο κ. Ανάσης είναι συντονιστής στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας  δεν μπορεί να είναι σε δυο  Νοσοκομεία συντονιστής!».
 
Και  όχι μόνο  αυτό, ξαφνικά ο  κ. Κουτσοπίνης ανακαλύπτει (στη φαντασία του) ότι  το Νοσοκομείο  διαθέτει τμήμα περιτοναϊκής  και  νεφρολογική κλινική.
  
Αν δεν είναι  λάθος του τότε είναι  ηθελημένη παραπληροφόρηση και δημιουργία  εικονικής πραγματικότητας σε βάρος των ασθενών της περιοχής μας.
 
Ο χρόνος  φαίνεται πάντως ότι  μετρά  αντίστροφα για τον σημερινό  προσωρινό Διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας, ακόμη και ένθερμοι υποστηρικτές του, πέραν της ΔΗΜΑΡ όπως  ο α. υπουργός Οικονομικών, φέρεται  δυσαρεστημένος από  την συμπεριφορά του κ. Κουτσοπίνη.
  
Παρότι  λέγεται ότι  ο σημερινός Διοικητής είναι  πάλι στις προτάσεις που θα επεξεργαστεί η τρικομματική επιτροπή για τον ορισμό  όλων των Διοικητών των Νοσοκομείων ενδεχομένως να  υπάρξει  παρέμβαση και του κ. Σταϊκούρα μέσω του Υπουργείου Υγείας.
 
Θα φανεί  αν  ορισμένοι πολιτικοί θέτουν ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση του  λαού ή  τις κομματικές ισορροπίες;
 
lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου