Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Γενική Συνέλευση Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων νομού Φθιώτιδας


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ
& ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


Συνάδελφοι, νέοι και νέες, άνεργοι.

          Το σωματείο Εμπ/λων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Φθιώτιδας καλεί όλους τους συναδέλφους την Τετάρτη 15 ΜΑΗ 2013 και ώρα 09:00 μ.μ. στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό κέντρο (πλατεία Διάκου 1).

Θέματα της Συνέλευσης:


1) Διοικητικός – Οικονομικός απολογισμός.

2) Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

Καλούμε  όλους τους συνάδελφους να παραβρεθούν στη συνέλευση.

          Συνάδελφε, συναδέλφισσα, άνεργε.

Το μεγάλο εμπορικό κεφάλαιο, μονοπώλια, πολυεθνικές σε συνεργασία με την τρικομματική κυβέρνηση μεθοδεύουν την κατάργηση κάθε δικαιώματος στους χώρους εργασίας καθώς και την κατάργηση της Κυριακής αργίας που θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα για εργαζομένους και αυτοαπασχολούμενους εμπόρους. Εδώ και καιρό έχει στηθεί ένα βρώμικο παιχνίδι ενάντια σε όλους τους εργαζόμενους με πρωταγωνιστή τον ΣΕΒ, κυβέρνηση, πλειοψηφία ΓΣΕΕ με στόχο ακόμα και την οριστική κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.

Όλο αυτό το διάστημα από τις προηγούμενες αρχαιρεσίες του σωματείου μέχρι σήμερα το σωματείο μας, προσπάθησε να είναι μπροστά από κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι συνάδελφοι μας. Προειδοποιήσαμε έγκαιρα τους εργαζομένους του κλάδου ότι έρχεται θύελλα. Πήραμε μέρος σε όλες τις απεργιακές μάχες προσπαθώντας να κινητοποιήσουμε και άλλους εργαζομένους από τους χώρους δουλειάς και ανέργους στη λογική της αντίστασης, της ανυπακοής σε αυτή την πολιτική.

Η ισχυροποίηση του σωματείου μέσα από την συμμετοχή όλων των συναδέλφων στις διαδικασίες του κινήματος αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να βάλουμε φρένο σε αυτή την επίθεση και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την αλλαγή της κατάστασης προς όφελος της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.

Να μην λείψει κανείς από την Γενική Συνέλευση.

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ                            ΘΑΝΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου