Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Επιστολή του Δημάρχου Λοκρών Ν.Λιόλιου προς το Γ.Ν.Λαμίας

Η Δημοτική Αρχή Λοκρών συνεχίζει την προσπάθεια ώστε να εξακολουθήσει να υπάρχει ουσιαστική και επαρκής πρωτοβάθμια περίθαλψη στη Λοκρίδα.

Στα πλαίσια αυτής της συνεχούς προσπάθειας ο Δήμαρχος Λοκρών κ.Νικόλαος Λιόλιος  απέστειλε σήμερα νέα επιστολή προς την 5η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. 

Η επιστολή του κ.Λιόλιου αφορά στην παραμονή του Αγροτικού Ιατρού στο Αγροτικό Ιατρείο Λιβανατών, καθώς και στην παραμονή του τεχνολόγου στο ΚΥ Αταλάντης.

Ακολουθεί η επιστολή του Δημάρχου Λοκρών:


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                              
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ                                                            
ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ                                                     Αταλάντη 15-04-2013
Ταχ. Δ/νση: Πλατεία Δημαρχείου                              Αριθ. Πρωτ.   53
Τ.Κ. 35200-Αταλάντη                                                            
Τηλ: 22333-50326,22330-22374                                 Προς

                                                                           1) 5η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ)
                                                                            Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας

                                                                            2) Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας
                                                                            35100  ΛΑΜΙΑ

Θέμα: «Παραμονή Αγροτικού Ιατρού στο Αγροτικό Ιατρείο Λιβανατών & παραμονή τεχνολόγου   στο ΚΥ Αταλάντης»

Κύριοι,

Η πρωτοβάθμια περίθαλψη είναι δικαίωμα του κάθε Έλληνα πολίτη και υποχρέωση της εκάστοτε Διοίκησης να μεριμνά γι΄αυτό.

Σε μια περίοδο που πλήττεται καθημερινά το οικογενειακό εισόδημα, οφείλουμε να μεριμνήσουμε προκειμένου ο Έλληνας πολίτης και ιδιαίτερα της επαρχίας όπου η μετακίνηση και οι συνθήκες είναι πιο δύσκολες, να καλύπτεται από την Πρωτοβάθμια Ιατρική φροντίδα.

Για τους λόγους αυτούς θα πρέπει:

1)  Ο Αγροτικός Ιατρός που τοποθετήθηκε  στο Αγροτικό Ιατρείο Λιβανατών όπου θα εξυπηρετεί τις πρώτες ανάγκες να παραμείνει και να μην αποσπασθεί για άλλες ανάγκες του Νοσοκομείου.

2)  Ακόμα,  θα πρέπει άμεσα μα λυθεί το θέμα του τεχνολόγου, κ. Ευθυμίου, που συνεχίζει να απασχολείται στο Νοσοκομείο Λαμίας, με αποτέλεσμα να υπάρχει κενό στο Ακτινολογικό του ΚΥ Αταλάντης και στην κάλυψη των αναγκών των πολιτών της περιοχής μας.
  
Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι :

α) Με ποια κριτήρια αποσπάται ένας γιατρός από το ΚΥ Αταλάντης και όχι από κάποιο άλλο;

β) Ποια είναι τα κριτήρια που επιβάλλουν αυτήν την πράξη σας η οποία σε ουσιαστικό επίπεδο, κρίνεται αυθαίρετη και καταχρηστική, διότι η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ είναι Κοινωνικό Δικαίωμα του κάθε Έλληνα φορολογούμενου πολίτη κι επιπλέον πηγάζει και από την έννοια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, που ευαγγελίζονται οι αρχές μια Δημοκρατικής Χώρας, όως η ΕΛΛΑΔΑ.

γ) Οι ενέργειές σας αυτές επιφέρουν αρνητικό πρόσημο στα έσοδα και στα οικονομικά στατιστικά στοιχεία του ΚΥ Αταλάντης και βέβαια θα επηρεάζουν καθοριστικά την λειτουργική ικανότητα του οργανισμού αυτού;

Επίσης  θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη ότι πλησιάζει η καλοκαιρινή περίοδος, όπου η   ανάγκες για πρωτοβάθμια περίθαλψη σε μια ιδιαίτερα τουριστική περιοχή, όπως στην Δ.Κ Λιβανατών πολλαπλασιάζονται.

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας.


                                                        Ο 
                                                         ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΚΡΩΝ

                                                          ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛ. ΛΙΟΛΙΟΣ

4 σχόλια:

  1. Δήμαρχε ρωτάς με ποιό δικαίωμα αποφασίζουν και διατάσσουν. Με το δικαίωμα που τους δίνεις εσύ και οι αυλικοί σου, στηρίζοντας την τρικομματική μνημονιακή κυβέρνηση! Όσο με τις πράξεις και τους λόγους σας στηρίζεται την κυβέρνηση τόσα θα σας έχουν δεδομένους! Και μη ξεχνάς τη ΔΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ-ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ... ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ... ΤΟΝ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟ... ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ... ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΜΑΪΜΟΥ... ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ... ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΧΕΤΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΕΜΠΡΟΣ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΔΡΑΣΗ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ...ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ? ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΟΥΡΝΕΙ ΤΟ ΚΚΕ!!! ΜΙΑ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΙΑ ΜΕΣΑ. ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΛΥΦΤΕΣ 1ΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ , ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ !Ο Ν.ΛΙΟΛΙΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ, Ο Κ.ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ, Ο Α.ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ , ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΜΑΜΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ,ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΞΕΡΕΤΕ? ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΡΟΥΒΛΙΑ ,ΟΥΤΕ ΛΙΡΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΡΟΥΝ !ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ? ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΚΟΡΟΙΔΙΕΣ!!! ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου