Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Ο Β.Καθαροσπόρης Αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Περιφερειακού Συνδέσμου Φο.Δ.Σ.Α. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας


Συνεδρίασε στην Θήβα την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 η Εκτελεστική Επιτροπή  του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α) Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με αντικείμενο την συγκρότηση του οργάνου, την εκλογή Αντιπροέδρου και την έγκριση του σχεδίου δράσης για την ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών αποβλήτων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Για την θέση του Αντιπροέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής εξελέγη ομόφωνα ο Καθαροσπόρης Βασίλειος, του Δήμου Χαλκιδέων.
Στην συνέχεια η Εκτελεστική Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα το σχέδιο δράσης για την ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών αποβλήτων και το χρονοδιάγραμμα εκπόνησής του.
Το σχέδιο δράσης θα περιλαμβάνει τον σχεδιασμό για την Περιφέρειά μας και θα καλύπτει τόσο τις υποχρεώσεις και τους στόχους που θέτει η Ελληνική νομοθεσία και οι Ευρωπαϊκές Οδηγίες όσο και την δρομολόγηση του συνόλου των έργων και εγκαταστάσεων διαχείρισης απορριμμάτων.  
Στην συνέχεια ο προτεινόμενος σχεδιασμός θα τεθεί υπόψη του Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να εγκριθεί και να αποτελέσει την αναθεώρηση του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΠΕ.Σ.Δ.Α) για την περιφέρειά μας.
Η βούληση του συνόλου των μελών του Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α είναι να δρομολογηθούν άμεσα και με ταχύτατους ρυθμούς όλες οι ενέργειες και δράσεις, προκειμένου να κατασκευαστούν τα αναγκαία έργα προς όφελος των πολιτών και της προστασίας του περιβάλλοντος. 

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΛΑΜΙΑ, ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΘΗΒΑ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΜΑΣ...
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΑΡΜΑΡΟ"...
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου