Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΦΙΛΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ



Συνάντηση της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Ισραήλ του Ελληνικού Κοινοβουλίου πραγματοποιήθηκε χθες (25.04.2013) στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, στην οποία η βουλευτής Φθιώτιδας κα Ελένη Μακρή-Θεοδώρου ως μέλος της, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τον Πρέσβη του Ισραήλ κο Arye Mekel


Η βουλευτής ενημερώθηκε προσωπικά για το επενδυτικό ενδιαφέρον και τη συμμετοχή του Ισραήλ στις αποκρατικοποιήσεις, για την ισραηλινή εμπειρία σχετικά με το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, καθώς και για την ΑΟΖ, εν όψει και της σχετικής διακυβερνητικής  συνάντησης του καλοκαιριού.

Η κα Μακρή επιμένοντας στον τομέα των τουριστικών επενδύσεων, τόνισε ότι η Φθιώτιδα με τον πλούτο των ιαματικών της πηγών θα μπορούσε να ενταχθεί στους διαδεδομένους προορισμούς ιαματικού τουρισμού και  θερμαλισμού, οι οποίοι αποτελούν έναν ειδικό επενδυτικό τουριστικό τομέα. 

Η βουλευτής, τέλος, αφού ενημερώθηκε από τον ισραηλινό Πρέσβη για το αυξημένο ενδιαφέρον της χώρας του για τουριστικές επενδύσεις στην Ελλάδα, συζήτησε μαζί του το θέμα της ασφάλειας των Ελλήνων επισκεπτών στους Αγίους Τόπους κατά την περίοδο του Πάσχα, αφού αρκετοί εξ αυτών διατηρούν τις επιφυλάξεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου