Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Πρόσκληση Επιμελητηρίων Στερεάς Ελλάδας



Ο Έλληνας που έβαλε το ελαιόλαδο στις βιτρίνες του«Harrods»

Ο κος Γιώργος Κολλιόπουλος, ιδρυτής & Δ/νων Σύμβουλος της SPEIRONCOMPANY, είναι επίσημος προσκεκλημένος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, στα πλαίσια της εκδήλωσης απονομής βραβείων για τον 1ο Περιφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας που συνδιοργανώνουν τα Εμποροβιομηχανικά Επιμελητήρια της Στερεάς Ελλάδας. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας



Το «Lambda», όπως ονομάζεται το ελαιόλαδο πολυτελείας, που πήρε το όνομά του από το αρχικό γράμμα της λέξης, τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται σε ένα πανίσχυρο brand name, γεγονός που οφείλεται στην προσπάθεια του κ.Κολλιόπουλου να δημιουργήσει ένα προϊόν πολυτελείας σε πανάκριβο gift box το οποίο θα απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. 


Ο ίδιος κατάφερε μέσα από συστηματικές προσπάθειες, να φτάσει το προϊόν του στις βιτρίνες του «Harrods».

Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη προσπάθεια δημιουργίας ενός ultra premium brand από ελληνικά χέρια με στόχο την παγκόσμια αγορά. Το προϊόν του έχει περάσει από επίσημες χημικές και οργανοληπτικές αναλύσεις και μάλιστα έχει πάρει ασημένιο βραβείο στο New York Festival.

Στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν τα Επιμελητήρια της Στερεάς Ελλάδας, θα απονεμηθούν βραβεία στους μαθητές που πρώτευσαν στο Μαθητικό Διαγωνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου