Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας


Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προσκαλεί τα μέλη του, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, να παρευρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3, την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 και ώρα 18:00 με θέματα:


1)     Έγκριση του Απολογισμού Οικονομικής Χρήσης 2012 του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

2)       Έγκριση των Πεπραγμένων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας έτους 2012. (εισηγητής κ. Ζιάκας)

3)       Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα της Εταιρίας Προστασίας Αποφυλακιζομένων Λαμίας για οικονομική ενίσχυση για την πραγματοποίηση των σκοπών της εταιρίας. (εισηγητής κ. Δουβλέκας)


4)       Συζήτηση και λήψη απόφασης για την τροποποίηση της συμβάσεως που έχει συνάψει το Επιμελητήριο μας με τον κ.  Ζάρδα Γεώργιο λόγω της συμμετοχής μας ως εταίρος στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη στο πλαίσιο της πράξης: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες στο Νομό Φθιώτιδας» (ΤΟΠΕΚΟ) με συντονιστή εταίρο την Φθιωτική Αναπτυξιακή. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

5)       Ενημέρωση του ΔΣ για τις μέχρι σήμερα ενέργειες του Δικηγόρου κ. Κων/νου Χρυσόγονου αναφορικά με την νομική διεκδίκηση αποκατάστασης της ζημίας που έχουν υποστεί τα αποθεματικά του Επιμελητηρίου μας από το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων και εξουσιοδότηση του Προέδρου κ. Διαμαντάρα για την υπογραφή – κατάθεση της σχετικής μηνυτήριας αναφοράς. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

6)       Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος της Ένωσης Επιχειρήσεων Θερμαλισμού Ελλάδας και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας για χορηγία του διήμερου Συνεδρίου που διοργανώνουν με θέμα «Θερμαλισμός- Τουρισμός υγείας- Πραγματικότητα & Προοπτικές» (Καμ. Βούρλα 24-25/5/2013). (εισηγητής κ. Ζιάκας)

7)       Συζήτηση και λήψη απόφασης επί προτάσεως του ΚΕΚ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ για την συνεργασία με το Επιμελητήριο Φθιώτιδας αναφορικά με την υλοποίηση του προγράμματος «Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφαλείας σε επιχ/σεις Β΄ και Γ΄ κατηγορίας – Προγράμματα 2013». (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)

8)       Ενημέρωση του ΔΣ α) για την έγκριση παραχώρησης ενός μέρους της αίθουσας που χρησιμοποιεί ως γραφείο ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας στην Ένωση Συνταξιούχων Εμπόρων του Ν. Φθιώτιδας όπου θα στεγάσουν τα γραφεία τους, β) για την χορηγία ενός βραβείου - επάθλου σε ένα φοιτητή από αυτούς που διακρίθηκαν στον 1Ο Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας της Πράξης «Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας» του Τ.Ε.Ι. Λαμίας, που απονεμήθηκε στον διακριθέντα φοιτητή του Τ.Ε.Ι. Λαμίας κατά την Τελετή απονομής των βραβείων και γ) για την χορηγία του Επιμελητηρίου μας προς το Μουσικό Γυμνάσιο Λαμίας – Γενικό Λύκειο. (εισηγητής κ. Ψειρόπουλος)

9)       Συζήτηση και λήψη απόφασης για την ασφαλιστική κάλυψη (ιατροφαρμακευτική περίθαλψη) των μελών του Επιμελητηρίου μας. (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)

10)    Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου