Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης για ανέργους νέους ηλικίας έως 29 ετών




Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ ΓΣΕΕ) ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από ανέργους για συμμετοχή στα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης «Επιταγή εισόδου στην Αγορά Εργασίας για ανέργους νέους ηλικίας έως 29 ετών». 

Τα συγκεκριμένα προγράμματα θα έχουν συνολική διάρκεια 580 ωρών από τις οποίες 80 ώρες θεωρητική κατάρτιση και 500 ώρες πρακτική άσκηση σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Τα παραπάνω προγράμματα απευθύνονται σε ανέργους, ηλικίας έως 29 ετών (γεννημένους από 1/1/1983 και έπειτα), ανεξαρτήτως εκπαιδευτικού επιπέδου. Το συνολικό εκπαιδευτικό επίδομα ανέρχεται σε 2.400 ευρώ για Υποχρεωτική ή Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και σε 2.700 ευρώ για Πτυχιούχους ΑΕΙ/ΤΕΙ.


Το ΚΕΚ ΙΝΕ ΓΣΕΕ πρόκειται να υλοποιήσει σχετικά προγράμματα στη Λαμία σε όλα τα αντικείμενα κατάρτισης. Η πολύχρονη εμπειρία  που διαθέτει το Κ.Ε.Κ. ΙΝΕ ΓΣΕΕ στην επαγγελματική κατάρτιση και εκπαίδευση ενηλίκων καθώς και η συνεργασία του  με μεγάλο δίκτυο επιχειρήσεων, προερχόμενων από διάφορους κλάδους της οικονομίας, για την υλοποίηση πρακτικής άσκησης σε όλα τα θεματικά αντικείμενα της πρόσκλησης αποτελούν στοιχεία διασφάλισης της ποιότητας  και της αποτελεσματικότητας των συγκεκριμένων προγραμμάτων κατάρτισης.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και υποβολή αιτήσεων συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά (9:00-15:00) στο ΙΝΕ ΓΣΕΕ Ροζάκη Αγγελή 59 Λαμία και στο τηλέφωνο: 2231051777.

Αρμόδια πρόσωπα: κα Μαρία Τσιμπούρη,  κα Ιωάννα Σκυλίτση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου