Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Καρναβάλι στην Αταλάντη [video]


Δείτε στο βίντεο, από το ρεπορτάζ του lamiastar, το καρναβάλι της Αταλάντης και τις δηλώσεις, του Δημάρχου κ.Νίκου Λιόλιου, του Αντιδημάρχου κ.Γεωργίου Βλαχάβα και του Προέδρου του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού κ.Βασιλείου Καραντράντου:
   



3 σχόλια:

  1. Η φαντασία , η ευρηματικότητα, η καλή διάθεση και το αστείρευτο κέφι αποτέλεσαν τον κορμό του σχεδιασμού και της δημιουργικότητας στο φετινό καρναβάλι της Αταλάντης.

    Ξέχωρα από τις εκδηλώσεις που οργανωθήκαν στα δημοτικά διαμερίσματα του δεύτερου σε πληθυσμό Δήμου της Φθιώτιδας, στην έδρα του Δήμου την Αταλάντη το Καρναβάλι κάθε χρόνο συγκεντρώνει όλο και περισσότερο κόσμο .

    Φέτος μάλιστα σύμφωνα με τον Δήμαρχο Νίκο Λιόλιο στον FM-1 , πήραν μέρος σχεδόν χίλιοι καρναβαλιστές και κυρίως νέοι που με έμπνευση παρουσίασαν ένα όμορφο θέμα που παρακολούθησαν χιλιάδες αταλαντινοί, επισκέπτες από τη Μαλεσίνα, το Μαρτίνο ,την Λάρυμνα τις Λιβανάτες καθώς και εκατοντάδες επισκέπτες από άλλα αστικά κέντρα που πέρασαν την Αποκριά στην ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας.

    (Από Lamia FM-1)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκτος απο λαμογια ειναι και καρναβαλοι ρε ουστ......και ομως αυτοι διοικουν εναν δημο.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για καρνάβαλοι τα πάτε μια χαρά.Σε κατι τέτοια δεν σας βγαίνει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου