Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ: Είμαστε υπέρ της αξιολόγησης στην εκπαίδευση


Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ στηρίζει δια του Συμεών Κεδίκογλου, εισηγητή του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας, την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου, ενώ προσχηματικές χαρακτήρισε ο βουλευτής τις αντιρρήσεις της αντιπολίτευσης σε διατάξεις του νομοσχεδίου, για να καλυφθεί το γεγονός ότι επί της ουσίας δεν θέλει καμία αξιολόγηση.

Στην Ελλάδα δεν έχουμε κουλτούρα αξιολόγησης και θα πρέπει να τη δημιουργήσουμε στη βάση μιας διακομματικής συνεννόησης του πολιτικού συστήματος τόνισε ο βουλευτής. 

Πέρα όμως από τη γενική αυτή αρχή, δεν παρέλειψε να ζητήσει βελτιώσεις επί του νομοσχεδίου, όταν αυτό έρθει στην Ολομέλεια της Βουλής  ως προς τα εξής συγκεκριμένα ζητήματα:
της πραγματικής ανεξαρτησίας της Αρχής, της συγκράτησης του μισθολογικού κόστους και της κάλυψης των αναγκών εκ των ενόντων και της επιλογής μιας δομής που δεν είναι γραφειοκρατικά δυσκίνητη. 

1 σχόλιο:

  1. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣάββατο, Μαρτίου 16, 2013

    Απορία: Πως είναι δυνατόν να είναι αξιολογητής (ΠΑΣΟΚ) αυτός που η κοινωνία μετά τις πρόσφατες εκλογές απέρριψε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου