Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΙΣΦ: Λειτουργία κοινωνικού ιατρείου Λαμίας


Σε κοινή συνέντευξη τύπου εκπροσώπων της Ιεράς Μητρόπολης Φθ/δας,του Δήμου Λαμίας και του Ιατρικού Συλλόγου Φθ/δας, έγινε παρουσίαση της 7μηνης δράσης του Κοινωνικού Ιατρείου Λαμίας
 
Η προσφορά του Κοινωνικού Ιατρείου θα συνεχισθεί μέχρι να δοθεί πραγματική λύση απο την πολιτεία στο πρόβλημα ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης των ανασφάλιστων και άνεργων συμπολιτών μας.
 
Στα πλαίσια συγκέντρωσης φαρμάκων για το Κοινωνικό Ιατρείο, το Σάββατο 16 Μαρτίου, 9-12 πμ, στην Πλατεία Πάρκου, θα γίνει συλλογή φαρμάκων απο τους κατοίκους της πόλης μας.
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συνδράμουν στην λειτουργία του μέχρι τώρα.
 
Όσοι ειδικευμένοι συνάδελφοι θέλουν να πλαισιώσουν την ομάδα των γιατρών του Κοινωνικού Ιατρείου μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο analeonidas@gmail.com.
 
Θερμή παράκληση προς τους ήδη συμμετέχοντες κλινικούς γιατρούς να είναι, όσο γίνεται, αυστηροί και συγκρατημένοι στην αναγραφή εργαστηριακών εξετάσεων,σεβόμενοι τα αυξημένα λειτουργικά έξοδα των συνάδελφων εργαστηριακών γιατρών.

ο Ανακοινώσεις προς εσείς 

Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου