Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΝΕ ΚΚΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Πρόσκληση σε προσυνεδριακό διάλογο






Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


Βαδίζουμε προς το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ. Ο προσυνεδριακός διάλογος συνεχίζεται από τις οργανωμένες δυνάμεις του κόμματος, καθώς και με φίλους, οπαδούς, ψηφοφόρους, συμμετέχοντες στις  ταξικές συσπειρώσεις του κινήματος, από κάθε εργαζόμενο που ενδιαφέρεται για την πρόταση του ΚΚΕ.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας δίνει την ευκαιρία σε κάθε λαϊκό άνθρωπο της περιοχής της να εκφράσει τη γνώμη του, να παραθέσει τις απόψεις του, πάνω στις Θέσεις της Κεντρικής Επιτροπής για το παρόν και το μέλλον του λαού και της χώρας μας. Για το πώς ο λαός θα δώσει διέξοδο στην κρίση. Για το πώς θα πάρει ο ίδιος την εξουσία και θα λύσει οριστικά τα προβλήματά του.

Γι αυτό σάς καλεί στην προσυνεδριακή συζήτηση των θέσεων της Κεντρικής Επιτροπής που θα πραγματοποιήσει στην αίθουσα συγκεντρώσεων του Εργατικού Κέντρου στη Λαμία ,  Τετάρτη 3 Απρίλη 2013, στις 19.00 μ.μ.


Ομιλητής το μέλος του Π.Γ της Κ.Ε.  Δημουλάς Τηλέμαχος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου