Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Άφαντοι οι ληστές του εμπόρου ειδών καπνού στη Λαμία (video από τη στιγμή της ληστείας)


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο αγνώστων δραστών, οι οποίοι διέπραξαν την ένοπλη ληστεία σε βάρος 39χρονου εμπόρου ειδών καπνού στη Λαμία.
Οι δράστες προσπάθησαν, με την απειλή πιστολιών και τη χρήση σωματικής βίας, να του αποσπάσουν μία τσάντα που κρατούσε στα χέρια του και αφού ο 39χρονος αντιστάθηκε, πυροβόλησαν τρεις φορές εναντίον του και τον τραυμάτισαν στα πόδια. Αφού τελικά κατάφεραν να πάρουν την τσάντα που κρατούσε και περιείχε 210.000 ευρώ, επιβιβάστηκαν στη μοτοσικλέτα τους και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. 
Στο πλαίσιο των εκτεταμένων ερευνών που διεξάγονται στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκε λίγη ώρα μετά η δίκυκλη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν οι δράστες για την διαφυγή τους, την οποία εγκατέλειψαν στο χώρο του νεκροταφείου της Ροδίτσας Φθιώτιδας.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου