Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

«Κεραυνοί» Ντάλα κατά Δημάρχου


Τα ψέματα του κ. Nτούρου δεν έχουν τελειωμό, είπε ότι απουσίαζαν οι 3, [προδότες] όσοι βρεθήκαν στη συγκέντρωση της Αμφίκλειας [το ένα τρίτο σε σχέση με πέρσι], είδαν παρόντες λιγότερους από τους μισούς δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας. 
Είπε ότι έκανε προσπάθεια να ενώσει το συνδυασμό, ίσως να εννοεί την επικοινωνία δια μέσω εισαγγελέα//εκτός από ευθυνόφοβος είναι και δικομανής. Κάνει ΕΔΕ σε όποιον περνάει μπροστά του. 
Μας παρουσίασε ένα τμήμα από την απάντηση της περιφέρειας, απειλεί και εκβιάζει. 
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ βάσει των άρθρων που αναφέρει ο προϋπολογισμός έπρεπε να τελειώσει από την οικονομική μέχρι τέλος Νοεμβρίου, και τη πρώτη Κυριακή του Δεκεμβρίου, ο τότε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου έπρεπε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να φέρει το θέμα στο Δ.Σ. αυτά λένε οι νόμοι 3463]2006 και 3852]2010. 
ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΟΜΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. 
Οι ευθύνες που αναφέρει δεν αφορούν εμάς που κατηγορεί, η θέση μας είναι να φέρει ότι προβλέπει ο νόμος, που συνεχώς επικαλείται, να συντάξουμε το προϋπολογισμό. 
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΘΗ. ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ…..ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ.

Ντάλας Γεώργιος
Δημοτικός Σύμβουλος - Μέλος Οικονομικής Επιτροπής
e-tithorea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου