Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Επιστολή Συλεούνη προς τον Διοικητή του ΕΟΠΥ για τα ιατρεία ΙΚΑ Παγκρατίου και Νέας Μαγνησίας


Ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων Δημήτρης Συλεούνης, απέστειλε στον Διοικητή του ΕΟΠΥΥ                    κ. Λευτέρη Παπαγεωργόπουλο επιστολή για την απόφαση της αναστολής λειτουργίας των Περιφερειακών Ιατρείων του Ι.Κ.Α. στις συνοικίες του Παγκρατίου και της Νέας Μαγνησίας της Λαμίας.
Στην επιστολή ο κ. Συλεούνης αναφέρει:
    «Αξιότιμε κύριε Διοικητά, Με λύπη πληροφορηθήκαμε για το αναστολή λειτουργίας των Περιφερειακών Ιατρείων του Ι.Κ.Α. στις συνοικίες του Παγκρατίου και της Νέας Μαγνησίας της Λαμίας.
Με δεδομένο, ότι τα Ιατρεία αυτά εξυπηρετούν εκατοντάδες συμπολίτες μας κυρίως ηλικιωμένους  θεωρούμε απαράδεκτη την αναστολή λειτουργίας τους και εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για την ενέργεια αυτή.
Επειδή πιστεύουμε, ότι το έργο και η εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας που παρέχουν δεν συμψηφίζεται, με τυχόν οικονομικούς λόγους, αφού οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι ανταποδοτικού χαρακτήρα και αποτελούν αναφαίρετο δικαίωμα των ασφαλισμένων και συνταξιούχων του Ιδρύματος.
Άλλωστε, ο Δήμος Λαμιέων είναι αποφασισμένος να συμβάλλει αν αυτό κριθεί απαραίτητο, προκειμένου τα Ιατρεία να παραμείνουν και να συνεχίσουν την παροχή υπηρεσιών τους στους συμπολίτες μας.
Για το λόγο αυτό, ζητάμε την ανάκληση της απαράδεκτης αυτής απόφασης και την συνέχιση της λειτουργίας τους.». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου