Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Μπορεί ο δήμαρχος μας να μας πει πόσες αποφάσεις έχει πάρει για το Κέντρο Υγείας;


Κε αρχισυντάκτη,

Ότι συμβαίνει σήμερα στον νομό μας με τα κέντρα υγείας δεν αποτελούν μία ιδιοτροπία του διοικητή του Νοσοκομείου κου Κουτσοπίνη, ούτε πρόβλημα του Οργανισμού του Νοσοκομείου (που έτσι κι΄αλλιώς είναι δυσλειτουργικός), όπως αφήνει εντέχνως να διαρρέει ο κος Σταϊκούρας
Οφείλεται κατά κύριο λόγο στην πολιτική που ασκεί ο κος Σταϊκούρας και το κόμμα του, η Νέα Δημοκρατία, ο πολιτικός του προϊστάμενος κος Στουρνάρας, όπως και η ΔΗΜΑΡ του κου Κουτσοπίνη.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο ότι λείπουν 28.000 νοσηλευτές και γιατροί από το ΕΣΥ, κατ’ εφαρμογή του 3ου μνημονίου, στην κατάργηση 11.000 κλινών που υλοποιεί η κυβέρνηση για να δώσει χώρο στην ιδιωτική περίθαλψη (π.χ. το πρόσφατο ενδιαφέρον Gatenio για την αγορά της Πολυκλινικής Λαμίας), στην απόλυση του προσωπικού που έχει προσληφθεί με 5μηνες συμβάσεις μέσω ΜΚΟ, στις συμβάσεις με εργολάβους για την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας, εστίασης και φύλαξης στα Δημόσια Νοσοκομεία. 

Τα Κέντρα Υγείας είναι υποστελεχωμένα και υπολειτουργούν, όπως το Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων που επιπλέον δεν έχει άδεια λειτουργίας. Ο διοικητής του Νοσοκομείου απείλησε το δήμαρχο ότι θα εφαρμόσει το νόμο και θα το κλείσει.
Ο διοικητής του Νοσοκομείου μιλάει για «ρεαλιστική» αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας του νομού, κατάργηση δηλ. των Κέντρων Υγείας.  
   
Μπορεί ο δήμαρχος μας να μας πει πόσες αποφάσεις έχει πάρει για το Κέντρο Υγείας; 
Καμία. Όπως και καμία συζήτηση και απόφαση δεν έχουν προκαλέσει οι δημοτικοί σύμβουλοι. 
Τι μέτρα προτίθεται να πάρει το δημοτικό συμβούλιο για να μην κλείσει το Κέντρο Υγείας; 
Ή απλώς θέλουν να ρίξουν μερικές τουφεκιές στον αέρα, για τα μάτια του κόσμου και τελικά να αποδεχθούν το κλείσιμό του;
   
Γιάννης Φραγκούλης
Καμένα Βούρλα
Αυτοκινητιστής
  

1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ. ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. ΤΑ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΟΡΑ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου