Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Αθλιότητες όσα γράφονται για το Περίβλεπτο!


Ξέσπασε χτες στο  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1  ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θωμάς Στάϊκος  για τα όσα  σχόλια η υπονοούμενα  γράφτηκαν  για την παρουσία του το Κυριακή στο Περίβλεπτο , στην συνάντηση κυνηγών και  φίλων του πρώην υφυπουργού Θανάση Γιαννόπουλου.
 
«Με τον κ. Γιαννόπουλο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και ο  πατέρας μου αν και αντίθετοι κομματικά είχαν προσωπική  φιλική σχέση.
 
Δέχομαι την κριτική όχι όμως την κακοπροαίρετη και  κατευθυνόμενη που επιχειρεί   να ταυτίσει την  παρουσία μου σε μια εκδήλωση που συγκέντρωσε εκατοντάδες  πολιτών, αυτοδιοικητικών, πολιτικών... 

...με την εξαγγελία του κ. Γιαννόπουλου να κατέλθει υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς…» τόνισε ο κ. Στάϊκος φανερά ενοχλημένος από αιτιάσεις και συνειρμικές προσεγγίσεις του τύπου...
 
...«γιατί πήγε ο Θωμάς στο Περίβλεπτο ενώ  ήδη ο Γιαννόπουλος είχε αναγγείλει ότι  κατεβαίνει υποψήφιος περιφερειάρχης, άρα προσεγγίζει πολιτικά τον πρώην  βουλευτή;  Ή πάει  κόντρα στον Περγαντά;».
 

lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου