Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΚΚΕ Ν.Ε.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Τίποτα καλό για το λαό


Σήμερα επισκέφτεται τη χώρα μας ο πρόεδρος της Γαλλίας.

Ο ελληνικός λαός δεν έχει να περιμένει τίποτα από την επίσκεψη του Ολάντ και των Γάλλων επιχειρηματιών, καθώς είναι ενταγμένη στο πλαίσιο των οξυμένων ανταγωνισμών και αντιθέσεων μεταξύ ιμπεριαλιστικών κέντρων και τμημάτων του κεφαλαίου για το μοίρασμα της αγοράς σε τομείς, όπως η ενέργεια(ηλιακή, αιολική, υδρογονάνθρακες), οι υδάτινοι πόροι, τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Ούτε οι γαλλικές, ούτε οι γερμανικές, αμερικανικές, ρωσικές ή άλλες επενδύσεις στην Ελλάδα, θα σώσουν τους εργαζόμενους από τα βάσανα που συσσωρεύει η αντιλαϊκή πολιτική. Οι επενδύσεις έχουν στόχο την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων, εγχώριων και ξένων, εκμεταλλευόμενες τη μείωση μισθών, τις ιδιωτικοποιήσεις, τις φοροαπαλλαγές που εξασφαλίζει η κυβερνητική πολιτική.

Ο Ολάντ εκπροσωπεί εκείνα τα συμφέροντα που τσακίζουν τα δικαιώματα των Γάλλων εργαζομένων, που αιματοκυλούν το λαό του Μάλι, που σχεδιάζουν στην ΕΕ, μαζί με τους άλλους εκπροσώπους του ευρωπαϊκού κεφαλαίου, τη συντριβή όλων των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων.

Γι' αυτό και ο ελληνικός λαός πρέπει να γυρίσει την πλάτη στον Ολάντ και μαζί σε όλους εκείνους, που τον εμφάνιζαν σαν το «νέο άνεμο της Ευρώπης» και που συνεχίζουν να σπέρνουν αυταπάτες για μια «συμμαχία των χωρών του Νότου», που δήθεν θα εξανθρωπίσει τη λυκοσυμμαχία της ΕΕ.

Όσο μπορεί ο λύκος να γίνει χορτοφάγος, άλλο τόσο και οι ευρωενωσιακοί μονοπωλιακοί όμιλοι θα αρνηθούν την καπιταλιστική τους φύση και θα συμβιβαστούν με μια φιλολαϊκή πολιτική.

Γιαυτό:

Όλοι αύριο στην 24ωρη γενική απεργία
Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση
του ΠΑΜΕ Φθιώτιδας, 10.30πμ, Πλ. Πάρκου

ΛΑΜΙΑ                                        19/2/2012

1 σχόλιο:

  1. Τελικά το ΚΚΕ έχει διακόψει κάθε σχέση με την πολιτική! Εδώ ο λαός χάνεται και οι του ΚΚΕ συνεχίζουν την στενόμυαλη γραμμή τους, όλοι μαζί και το ΚΚΕ μόνο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου