Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Η Χρυσή Αυγή κάνει, λέει, «διάπλαση των παίδων». Γονιέ, εργάτη, δάσκαλε... Έχε το νου σου στο παιδί!


Έχε το νου σου γονιέ, εργάτη, δάσκαλε!

Στα παιδιά που πεινούν, επειδή οι γονείς είναι άνεργοι... στα παιδιά που κρυώνουν σε σπίτια χωρίς θέρμανση, χωρίς ηλεκτρικό... είναι δική σου ευθύνη να τους δώσεις το παράδειγμα.

Να τους δείξεις εσύ το δρόμο της πάλης, των ιδανικών, της ανθρωπιάς. Είναι δική σου ευθύνη να τους μάθεις να υψώνουν το ανάστημά τους. Δώσε τη μάχη σου να μην υποταχθούν στο καπιταλιστικό σύστημα που τα κατακρεουργεί.

Έχε το νου σου!

Η Χρυσή Αυγή κάνει, λέει, «διάπλαση των παίδων». Ποτίζει, δηλαδή, τα παιδιά με το δηλητήριο του φασισμού, του ρατσισμού. Με ό,τι πιο αντιδραστικό γεννά το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα.

Επιχειρεί να «διαπλάσει» φασιστάκια. Να στρέφεται το ένα παιδί που πεινάει ενάντια στο άλλο παιδί, που, επίσης, πεινάει. Και, μεγαλώνοντας, να σπάει το κεφάλι του διπλανού -διαφορετικού ή ανυπότακτου- αλλά να θυσιάζεται στο βωμό της κερδοφορίας του αφεντικού του.

Μην επιτρέψεις να δηλητηριάζουν το παιδικό μυαλό με ιδέες εχθρικές προς το λαό, απάνθρωπες. Οι φασίστες τη δουλειά της άρχουσας τάξης κάνουν. Κάνε και εσύ τη δική σου. Τη δουλειά τής τάξης σου.


Πάλεψε! Και μίλα στα παιδιά!

·        Για το δικαίωμά τους να έχουν αυτά που χρειάζονται,
·        για το καθήκον τους να παλεύουν κόντρα στο άδικο,
·        για το ότι μπορεί να υπάρξει καλύτερος κόσμος.

Μάθε τους για τους όμορφους αγώνες του λαού μας.

Έχε το νου σου στο παιδί!

Γιατί, αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα...



ΛΑΜΙΑ                      28/2/2013

4 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΔΙΔΑΞΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε στη Φθιώτιδα, ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε πόλεις και χωριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O AΡΚ1 ΠΗΡΕ ΑΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ!!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΡΕ ΝΑΖΙ ΚΡΥΒΟΣΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ? ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΙΔΑΛΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΕΠΕΝ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΣΤΩ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου