Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Έγκλημα στην Τραγάνα (βίντεο)

Ο πρώην πρόεδρος της κοινότητας της Τραγάνας και πολιτευτής της ΔΗΜΑΡ στη Φθιώτιδα  κ.Α.Αλεξίου μιλάει στο ΣΤΑΡ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ για το περιστατικό διάρρηξης και το θάνατο της άτυχης ηλικιωμένης, αλλά και για την έξαρση της εγκληματικότητας στην περιοχή του Δήμου Λοκρών.

Ο κ. Αλεξίου επισημαίνει την ανεπαρκή αστυνόμευση μιας μεγάλης περιοχής όπως ο Δήμος Λοκρών από ένα μόνο Αστυνομικό Τμήμα, αυτό της Αταλάντης.

Δείτε το βίντεο από lamiastar:


3 σχόλια:

  1. Οι άλλοι υπευθυνοανεύθυνοι κρύφτηκαν όπως πάντα.Θα βγουν αύριο μετά την πίεση από τον Αλεξίου να μας πουν ότι... θα κλείσουν την εθνική οδό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αλεξίου είναι πρόεδρος της Τραγάνας? Ή μήπως δήμαρχος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλός κάτοικος του χωριού είμαι και κοντινός συγγενής του θύματος , ούτε πρόεδρος , ούτε δήμαρχος, αλλά νομίζω όλοι συμφωνούμε για την έλλειψη αστυνόμευσης της περιοχής του δήμου και κύρια ασχολία της λειψής αστυνομίας με γραφειοκρατία και κυνήγι μαγισσών ,με ανούσια πράγματα που διατάσσονται! Δεν μπορεί άλλο αυτό το κράτος να στηρίζεται μόνο στις φιλότιμες προσπάθειες κάποιων. Καιρός να αλλάξουν τα πράγματα.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου