Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων Δ.Συλεούνη για καταστροφές σε παγκάκια



Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο του Αντιδημάρχου Λαμίας κ.Δημήτρη Συλεούνη για τους πρόσφατους βανδαλισμούς σε δημόσια περιουσία. 

Ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων στην ανακοίνωσή του αναφέρεται στους πρόσφατους βανδαλισμούς, που έγιναν κατά μήκος της Λεωφόρου Ελευθερίας στον ποδηλατοδρόμο καθώς και στην πλατεία της οδού Κραββαρίτη, όπου άγνωστοι κατέστρεψαν πάνω από δέκα παγκάκια. 

Από τα κατεστραμμένα παγκάκια αξίζει να αναφέρουμε πως δεν βρέθηκε ούτε ίχνος από τα ξύλινα μέρη τους. Το γεγονός αυτό μας βάζει σε υποψίες πως μπορεί να χρησιμοποιήθηκαν για καυσόξυλα και πως ίσως αυτός να ήταν και το κίνητρο των βανδάλων.
   
Στην ανακοίνωση του ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων κ. Δημήτριος Συλεούνης αναφέρει:

«Με αφορμή τα τελευταία περιστατικά βανδαλισμών, τόσο κατά μήκος της Λεωφόρου Ελευθερίας στον ποδηλατοδρόμο, όπου άγνωστοι κατέστρεψαν πάνω από δέκα παγκάκια, όσο και στην πλατεία της οδού Κραββαρίτη, όπου και εκεί άγνωστοι κατέστρεψαν τα παγκάκια, ο Δήμος Λαμιέων θα προχωρήσει στις ενδεδειγμένες νομικές ενέργειες σε βάρος κατά παντός υπευθύνου για τις καταστροφές αυτές και στην σταδιακή αποκατάσταση των ζημιών.
»Επειδή ο σεβασμός και η προστασία της δημόσιας περιουσίας είναι υπόθεση όλων μας, ευελπιστούμε, ότι και με την ενεργή συνεργασία των συμπολιτών μας στην προσπάθεια αυτή, θα αποτρέψουμε και θα περιορίσουμε αυτό το φαινόμενο των καταστροφών.»
  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου