Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Συνάντηση αντιπροσωπείας ΠΑΣΟΚ με τον Υπουργό κ. Αρβανιτόπουλο για το ΤΕΙ Χαλκίδας


Προχθές Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου έγινε συνάντηση του Υπουργού Παιδείας με θεσμική αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ αποτελούμενη από την υπεύθυνη Παιδείας κ. Χριστοφιλοπούλου, τον γραμματεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ κ. Μανιάτη και τον υπεύθυνο παρακολούθησης κυβερνητικού έργου κ. Πρωτόπαπα.

Εκφράστηκε η πεποίθηση, όπως είχε αποτυπωθεί και με τη γραπτή ανακοίνωση, ότι οι όποιες αλλαγές θα πρέπει να γίνουν με ενιαίους ορθολογικούς και ξεκάθαρους κανόνες για όλη την επικράτεια, φέρνοντας σαν παράδειγμα παραβίασης αυτών των κανόνων την περίπτωση του ΤΕΙ Χαλκίδας. 
Ο υπουργός συμφώνησε ότι στο σχέδιο Αθηνά υπάρχουν αστοχίες, όπως στη Χαλκίδα, στις Σέρρες κ.α. τις οποίες σκοπεύει να διορθώσει. Θεωρούμε ότι η σωστή πολιτική διεκδίκησης για την παραμονή του ΤΕΙ στη Χαλκίδα θα πρέπει, καθώς έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, να είναι στη γραμμή των αξιολογικών κριτηρίων και κανόνων.
Κάθε προσπάθεια στη λογική του ρουσφετιού ή των καλών προσωπικών σχέσεων μας αποδυναμώνει και υποτιμά το δίκαιο της διεκδίκησης καθώς και το μόνιμο της παραμονής του ΤΕΙ ανεξάρτητα από πρόσωπα.

Αργότερα σήμερα ο Συμεών Κεδίκογλου θα μετέχει στην προγραμματισμένη συνάντηση με αντιπροσωπεία από την Εύβοια στον Υπουργό Παιδείας, νεότερα για την οποία θα εκδώσουν με ανακοίνωση οι επίσημοι φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου