Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Άγριο έγκλημα στην Τραγάνα - Ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή, δεμένη χειροπόδαρα στο σπίτι της

Το θέμα της ασφάλειας για τους κατοίκους του Δήμου Λοκρών και όλης της Λοκρίδας επανέρχεται στο προσκήνιο με τον πιο τραγικό τρόπο.

Η 75χρονη γυναίκα δεν εμφανίστηκε σήμερα στο χωριό γεγονός που ανησύχησε τους γείτονές της. Το πρωί όταν μία φίλη της χτύπησε την πόρτα δεν απάντησε.
Το απόγευμα, συγγενής της μπήκε στο σπίτι και ήρθε αντιμέτωπη με ένα τραγικό θέαμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η γυναίκα ήταν δεμένη χειροπόδαρα με καλώδια, πεσμένη στο πάτωμα, και σκεπασμένη με το στρώμα.
Το σπίτι ήταν άνω κάτω. Οι δολοφόνοι της, την είχαν ακινητοποιήσει προκειμένου να βρουν χρήματα ή χρυσαφικά.
Η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη. Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή δυναμη της αστυνομίας ενώ  κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών ψάχνει το σπίτι για οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να οδηγήσει στους δράστες.
Λίγες ημέρες πριν πάντως η άτυχη γυναίκα είχε πέσει θύμα απατεώνων. Άγνωστοι την  είχαν πλησιάσει και της είπαν ότι ο ανηψιός της τους χρωστά χρήματα. Εκείνη χωρίς να υποπτευθεί ότι πρόκειται για απατεώνες, τους έδωσε ως ενέχυρο όλα της τα χρυσαφικά. 

Το θέμα της ασφάλειας για τους κατοίκους του Δήμου Λοκρών και όλης της Λοκρίδας επανέρχεται στο προσκήνιο με τον πιο τραγικό τρόπο: Δυστυχώς χάθηκε μία ζωή. 

Από την αστυνομία δεν έχει γίνει καμία ακόμη ανακοίνωση. 

Πολλές φορές από αυτό το βήμα πολλοί είχαν προειδοποιήσει πως ο κίνδυνος να θρηνήσουμε θύματα είναι μεγάλος με το ρυθμό και την ένταση των διαρρήξεων και των ληστειών στη Λοκρίδα.

Η αστυνομία φυλάει τα διόδια και τους αγρότες (με εντολή της κυβέρνησης). Ο δήμος δεν μπορεί να κάνει τίποτα, ούτε μπορεί και να διεκδικήσει τίποτα (γνωστό). Αναρωτιέμαι ποιος έχει ευθύνη σήμερα για τη ζωή που χάθηκε...

Η τύχη, η κακιά στιγμή μέχρι και η μοίρα θα μας πουν κάποιοι... 

Μόνο που  στην τύχη, την κακιά στιγμή και στη μοίρα, δεν πληρώνουμε φόρους για να εγγυώνται την ασφάλεια μας...

Στο δήμο, στην περιφέρεια και στο κράτος πληρώνουμε...

8 σχόλια:

  1. οχι πριν λιγες μερες,πριν κανα 2μηνο σχεδον,αλλα δεν ηταν η μονη,εχει συμβει και σε αλλους ηλικιομενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΘΑ ΘΡΗΝΉΣΟΥΜΕ ΚΙ ΆΛΛΕΣ ΨΥΧΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ... ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφήστε την αστυνομία να φυλάει τα διόδια, ως υπουακτικοί των ιδιωτών! Τόσα περιπολικά τους έκανε δώρο η ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΜΕΤΆ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΛΟΚΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΘΥΜΑΤΑ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΙ. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΠΛΟΚΑ. ΟΙ ΑΣΥΝΟΜΙΚΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΚΟΠΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ? Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ,ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΤΕΣ ,ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΥΝΗΣΗ ΕΠΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ. Η ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΥΝΗΣΗ ΛΟΓΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΓΙΝΕ ΕΡΕΥΝΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.ΝΤΡΟΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΟΛΙΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Η ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ. ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλαράκι με τη χαρά θα μείνεις, αν και όταν, διαλευκανθεί η δολοφονία και αποδειχθεί ότι είναι Έλληνες. Με την ίδια χαρά μείνατε και με τη δολοφονία της Ξανθιώτισας! Ρουφιάνοι φασίστες!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου