Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Λοκρίδα: 43χρονη κατήγγειλε 69χρονο για βιασμό...


Πρόκειται για δυο κτηνοτρόφους από την περιοχή της Λοκρίδας. 
  
Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, η 48χρονη κτηνοτρόφος από χωριό της Λοκρίδας Φθιώτιδας, εμφανίστηκε χθες το απόγευμα στο Α.Τ. Αταλάντης και κατήγγειλε ότι την βίασε ένας 69χρονος επίσης κτηνοτρόφος, από την περιοχή του Ορχομενού.


Πιο συγκεκριμένα η 43χρονη είπε ότι χθες, γύρω στις 11:00΄ το πρωί, συναντήθηκε με τον 69χρονο σε αγροτική περιοχή της Λοκρίδας και ότι εκείνος τη βίασε.

Σύμφωνα με την καταγγελία η 48χρονη προσήλθε στην τοπική αστυνομία η 48χρονη και κατήγγειλε ότι  συγχωριανός της 69 χρόνων -επίσης παντρεμένος- την βίασε σε  αγροτική περιοχή του χωριού τους όπου έβοσκε τα πρόβατα της.

 
Ο 69χρονος  που φέρεται και στο παρελθόν να ενοχλούσε την συγχωριανή του αυτή τη φορά όταν αντιλήφτηκε ότι  ήταν μόνη σε ένα λιβάδι λίγα χιλιόμετρα έξω από το χωριό την πλησίασε και της έκανε «ανήθικες» προτάσεις.
 
Η 48χρονη αρνήθηκε και έτσι ο κτηνοτρόφος ασκώντας βία τη χτύπησε και στη συνέχεια την βίασε, εγκατέλειψε το θύμα του και εξαφανίστηκε.
 
Η παθούσα  μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου εξετάστηκε από την ιατροδικαστική  υπηρεσία και διαπιστώθηκε ότι προηγηθεί σεξουαλική πράξη που πιθανόν να είναι  αποτέλεσμα βιασμού.
 
Η αστυνομία της Αταλάντης αναζήτησε τον 69χρονο αλλά εκείνος δεν έδωσε σημεία ζωής,  προφανώς όπως αναφέρουν  συγγενείς της παθούσας, για να αποφύγει το αυτόφωρο αλλά και την αυτοδικία συγγενών του θύματος.
 
Όπως έγινε γνωστό στο χωριό υπάρχει αναστάτωση και απειλείται βεντέτα από την πλευρά της οικογένειας και των συγγενών της 48χρονης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου