Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Συνεδρίαση για το Κέντρο Υγείας Αταλάντης (video)

Να παραμείνουν οι γιατροί στα Κέντρα Υγείας της Φθιώτιδας, ζήτησαν οι δήμαρχοι από τον διοικητή, απειλώντας με κινητοποιήσεις.

Σε υψηλούς τόνους διεξήχθη η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών για το θέμα των Κέντρων Υγείας της Φθιώτιδας αφού η παρουσία του Διοικητή Παναγιώτη Κουτσοπίνη και οι καταγγελίες του για πολιτικά παιχνίδια και συμφέροντα προκάλεσαν την αντίδραση των Δημάρχων. 


Ο Νίκος Λιόλιος από την Λοκρίδα, ο Ευθύμιος Παπαευθυμίου από την Μακρακώμη και ο Στέλιος Σύρος από τον Δομοκό, έδωσαν τελεσίγραφο στον διοικητή του νοσοκομείου Λαμίας, πως αν προχωρήσει στην μετακίνηση γιατρών των Κέντρων Υγείας στο Νοσοκομείο Λαμίας για έκτακτες εφημερίες από την 1η Φεβρουαρίου θα κλείσουν ακόμη και δρόμους, διαμαρτυρόμενοι για την αποδυνάμωση των κέντρων που εξυπηρετούν τα μέγιστα τους πολίτες τους.

Το παρόν στην συνεδρίαση που έγινε στην Αταλάντη, έδωσαν εκτός από τους αυτοδιοικητικούς και δεκάδες πολίτες αλλά και γιατροί.

Δείτε το video από το lamiastar.gr:



Συνεδρίαση για το Κέντρο Υγείας Αταλάντης από LAMIASTARGR

27 σχόλια:

  1. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΛΑΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΛΥΨΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΡΡΟΣ ΝΑ "ΤΡΑΒΟΥΣΕ" ΤΑ ΠΛΑΝΑ......

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΕΙΠΑΝ? ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΕΦΥΓΕ?

      Διαγραφή
    3. εξυπναδες. στις εξυπναδεσ ειστε καλοι

      Διαγραφή
    4. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΡΕ ΤΗ ΦΑΓΟΥΡΑ. ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ.

      Διαγραφή
  2. Μπράβο Δήμαρχε!!! Και λίγα του τα είπες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΑΛΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΟ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΖΑΪΜΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΟΥΤΣΟΠΑΠΑΡΑΣ ΕΙΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΕΙ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ? ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΛΑΖΟΝΙΑ

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙ ΚΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ... Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΙΓΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ...

      Διαγραφή
    3. ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΛΟΓΩ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ...ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ...ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΥΤΕ ΚΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ... ΠΑΝΤΩΣ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΥ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ. ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ - ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ Κ.Υ. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΤΟΥ!

      Διαγραφή
  5. ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ. ΚΑΛΩΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κοιταξτε κυριε δημαρχε και το θεμα των ληστειων, στα σπιτια των πολιτων ,σε λιγο θα παρουμε τον νομο στα χερια μασ . και απ'οτι μαθαμε ρημαξαν και το δικο σασ σπιτι "ξυπνηστε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΕΠΡΑΞΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΚΡΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. Ο ΝΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κ. Κουτσοπίνης θέλει λέει να λειτουργούν τα Κ.Υ. Και τι έκανε για να διορθώσει τα λάθη του προκατόχου του; Εγω βλέπω να συνεχίζει στη ίδια γραμμή Αγγουρά και μάλιστα δείχνοντας περισσότερο ζήλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΑΝ ΟΜΙΧΛΩΔΕΣ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΙΑΤΡΟΥΣ Κ.Υ., ΙΑΤΡΟΥΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ... ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ...

      Διαγραφή
    2. Με τη στάση του και τον τρόπο του ο κ. Κουτσοπίνης φαίνεται πως «τελείωσε» εδώ την καριέρα του ως διοικητής του νοσοκομείου Λαμίας. Σπάνια ένα διοικητικό στέλεχος «καίγεται» τόσο γρήγορα, πριν καν δείξει δείγματα γραφής. Εκεί οδηγούν ο εγωισμός, η έπαρση, η αλαζονεία και η καθήλωση σε ναρκισσιστικές αντιλήψεις.

      Διαγραφή
    3. Ο κ. Χειμαρας Θεσσαλονικος εξ Αταλαντης.. η Πυθια ειναι? η εγινε ΚΚΕ που τα προβλεπει ολα κλπ και δεν το ξερουμε? τα ΚΥ κυριε ΧΕΙΜΑΡΑ δεν κλεινουν και ουτε προκειται να κλεισουν... η ραδιοαρβυλα πρεπει να τελειωνει...για ενισχυση των ΚΥ μιλαμε και για εφημεριες , οχι για κλεισιμο... Συνεντευξεις με μπολικο λαικισμο ,σαν και σας...πολλοι μπορουν να τις δωσουν...αγωνες λιγοι... Δεν σας ειδα στην καταληψη της ΔΟΥ... μαλλον θα σας δω στις διαδηλωσεις με τους αγροτες, ή εναντια στην ρυπανση απο τα ιχθυοτροφεία,ή για το νταμαρι στο Κυπαρίσσι,ή για τα διοδια,ή για τον κόμβο Αταλάντης,ή... πολλα ή ?...τελικά θα γίνουμε νομος ΛΑΡΙΣΗΣ συμφωνα με τον κ. Χειμαρα Θεοδωρο...τι καθομαστε εδω...γι αυτο κι αυτος εχει μονιμη κατοικια στην Θεσσαλονίκη!!!

      Διαγραφή
  9. Με λύπη διαπιστώνω πολλές "απουσίες" στην αίθουσα. Απουσιάζουν και δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και κομμάτων. Όπως απουσιάζουν και άλλοι μη Λοκροί: Βουλευτές, πολιτευτές, κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν είναι για ψήφους έρχονται όλοι... Όταν έχουμε "θέμα" έχουν δουλειά...

      Διαγραφή
  10. ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΟΤΙ ΑΓΝΟΗΘΗΚΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ Η ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΣΥ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΚΡΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΤΣΟΠΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ -ΚΟΥΤΣΟΠΙΝΗΣ-ΜΑΚΡΗ.ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΤΩΝ ΚΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΦΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 18 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΥΠΟΒΑΘΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ.
    ΤΟ ΠΑΛΕΨΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΠΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ Η ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΘΥΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΓΙΑ ΜΗ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΤΕ.
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΉ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο τέως πολιτευτής της ΝΔ και δυνάμει μέλλον υποψήφιος δήμαρχος, Λοκρός κ. Γιάννης Μπρεκουλάκης έχει πραγματικά λάμψει διά της απουσίας του. Τα κοινά πράγματα και προβλήματα που τον απασχολούσαν προεκλογικά φαίνεται έπαψαν όταν άνοιξαν οι κάλπες. Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από τότε ο Blue John... άφαντος... και ας γίνεται χαμός και πανικός στη Λοκρίδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΚΡΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ? ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΟΚΡΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΣ .........ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΗ ΓΙΑ ΨΗΦΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΝΑΙ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ "ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ". Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ, ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΤΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΩΝΑ...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου