Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Συνάντηση στην Ιπποκράτους με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τον Υπουργό Υγείας


Στην Ιπποκράτους βρέθηκε ο βουλευτής και εισηγητής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ για θέματα υπουργείου υγείας Συμεών Κεδίκογλου, ο οποίος συμμετείχε στην συνάντηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλου, με τον Υπουργό Υγείας κ. Λυκουρέντζο, για θέματα του  υπουργείου υγείας.


Επίσκεψη στα γραφεία της Ιπποκράτους πραγματοποίησε χθες ο Υπουργός Υγείας κ. Λυκουρέντζος για να ενημερώσει τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για όλα τα ζητήματα υγείας, δηλαδή για τα θέματα που αφορούν τον ΕΟΠΥΥ, τη βελτίωση των δυσλειτουργιών που παρουσιάζονται και την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, για τα θέματα σχετικά με την πολιτική του φαρμάκου, τις νέες διοικήσεις που θα διοριστούν στα νοσοκομεία, οι οποίες ζητήθηκε να γίνουν με αξιοκρατικά και όχι κομματικά κριτήρια, και άλλα επιμέρους ζητήματα. 


Στη συνάντηση ο βουλευτής Συμεών Κεδίκογλουπαραβρέθηκε ως εισηγητής της Κ.Ο. για θέματα υπουργείου υγείας, και ο οποίος σήμερα έχει επίσης οριστεί εισηγητής στο νομοσχέδιο του Υπουργείου που συζητείται στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου