Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Ετοιμάζουν "μεταφορά" στη Λαμία και του γραφείου Μεταφορών & Συγκοινωνιών;

Έρχεται νέο πλήγμα για την Λοκρίδα αφού η υποβάθμιση της περιοχής φαίνεται πως θα συνεχιστεί μέχρι τέλους. 

Δυστυχώς σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την πρωτεύουσα του Νομού και συγκεκριμένα από ανθρώπους στη Περιφέρεια, μετά τη ΔΟΥ που μετακόμισε στη Λαμία σειρά έχει και το γραφείο Μεταφορών & Συγκοινωνιών Αταλάντης.

Το κλίμα που διαμορφώνεται εδώ και καιρό στη Λαμία είναι πολύ αρνητικό αφού, με αφορμή το θέμα της στέγασης του γραφείου που εκκρεμεί εδώ και δύο χρόνια λόγω αδυναμίας(;) του Δήμου Λοκρών να δώσει λύση, πολλοί είναι αυτοί στη Λαμία που υποστηρίζουν πως πρέπει να κλείσει οριστικά το θέμα με τη μεταφορά στη Λαμία.

Σύμφωνα λοιπόν με τις φρεσκότατες πληροφορίες μας, τώρα στη Περιφέρεια, αφού δεν μπορέσαμε να δώσουμε λύση εμείς, προσανατολίζονται προς τη λύση της μεταφοράς του γραφείου στη Λαμία.

Στην Περιφέρεια ασκούνται πιέσεις από την πρώτη στιγμή από τοπικά -πολιτικά και οικονομικά- συμφέροντα ώστε να μεταφερθεί το γραφείο της Αταλάντης στη Λαμία. Φυσικά τα συμφέροντα είναι πολλά και οι Λαμιώτες καλά κάνουν φυσικά και στηρίζουν την πόλη τους και την αγορά τους. 

Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς οι Λοκροί για να υπερασπιστούμε τα δικά μας συμφέροντα και για να εξασφαλίσουμε για τους κατοίκους της περιοχής τις υποτυπώδεις υπηρεσίες.

Η Δημοτική Αρχή πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες της. Διαφορετικά ας μεταφέρουμε και το Δημαρχείο μας στη Λαμία να τελειώνουμε... 

ΣΧΟΛΙΟ: Ας αξιοποιήσει ο Δήμος τις πληροφορίες αυτές και ας λάβει τα μέτρα του. Ας μην πιαστούμε ξανά στον υπνό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου