Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Πρόσκληση συνεδρίασης του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας


Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προσκαλεί τα μέλη του, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, να παρευρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3, την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 18:00 με θέματα:
   
1)       Έγκριση των Πρακτικών των με αρ. 11/26-11-2012 και 12/19-12-2012 συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.

2)       Κατάρτιση ιδιωτικού συμφωνητικού συνεργασίας του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας καθώς και κατάρτιση σύμβασης δανεισμού μισθωτού του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας στο Επιμελητήριο, μεταξύ του Επιμελητηρίου του Εμπορικού Συλλόγου και του μισθωτού.  (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)

3)       Κατάρτιση ιδιωτικού συμφωνητικού συνεργασίας του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας, καθώς και κατάρτιση σύμβασης δανεισμού μισθωτού της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας στο Επιμελητήριο, μεταξύ του Επιμελητηρίου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και του μισθωτού. (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)


4)       Συζήτηση και λήψη απόφασης επί προτάσεως - οικονομικής προσφοράς των επιχειρήσεων ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ & CRP για την υποβολή προτάσεων στα πλαίσια του προγράμματος LDV για το έτος 2013 (πρόσκληση 2013-EAC/S07/12). Ενημέρωση και λήψη απόφασης αναφορικά με αιτήματα Συλλόγων μελών μας για συμμετοχή τους σε προγράμματα LDV έτους 2013. (εισηγητής κ. Ψειρόπουλος).

5)       Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.


                                        ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου