Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Συνάντηση της Ε.Μακρή-Θεοδώρου με την Υπουργό Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη



        Συνάντηση πραγματοποίησε η βουλευτής Φθιώτιδας κα Ελένη Μακρή-Θεοδώρου στο Υπουργείο Τουρισμού  με την αρμόδια υπουργό κ. Όλγα Κεφαλογιάννη προκειμένου να συζητήσουν  το σχέδιο νόμου για την «Αναδιάρθρωση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, μείωση διοικητικών βαρών, απλούστευση διαδικασιών για την ενίσχυση της τουριστικής επιχειρηματικότητας και λοιπές διατάξεις», το οποίο έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας  θα κατατεθεί για ψήφιση στη Βουλή.
   
        Η κα Μακρή ως μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων στο πλαίσιο της συνάντησης με την υπουργό, εκτός των άλλων,  επικεντρώθηκε στα άρθρα που αφορούν στην ανάπτυξη του ιαματικού τουρισμού, των ειδικών θεμάτων ΕΟΤ καθώς και στις σχετικές  διατάξεις που αναφέρονται στο σύνολο των σχέσεων και των δραστηριοτήτων τόσο των εμπλεκόμενων φορέων όσο και των φυσικών προσώπων.
     

         Η βουλευτής καταθέτοντας το έντονο  ενδιαφέρον της για τα θέματα του ιαματικού τουρισμού τόνισε στην κυρία Κεφαλογιάννη ότι ολόκληρη η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ιδιαίτερα ο Νομός Φθιώτιδας διαθέτει τις περισσότερες ιαματικές πηγές (Καμένα Βούρλα, Υπάτη, Πλατύστομο, Θερμοπύλες, Καλίδρομο κα) και μπορεί να διαμορφωθεί σε έναν ιδιαίτερα δημοφιλή ιαματικό-θερμαλιστικό προορισμό της χώρας.
      
      Στη συνέχεια της συνάντησης, η κ. Μακρή κατέθεσε τις απόψεις της για την απλούστευση των διαδικασιών προκειμένου να ενισχυθεί η τουριστική επιχειρηματικότητα  με άμεσο στόχο την διευκόλυνση των επενδύσεων οι οποίες θα προωθήσουν την τοπική ανάπτυξη, θα τονώσουν την εθνική οικονομία και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου