Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Έληξε άδοξα η "πολιορκία" της ΔΟΥ Αταλάντης

Χωρίς καμία ανακοίνωση έληξε άδοξα η "πολιορκία" της ΔΟΥ Αταλάντης από την -παρά του Δημάρχου- Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα.

Έβαλαν την ουρά στα σκέλια οι δημοτικοί άρχοντες, μάζεψαν τα μηχανήματα του δήμου από τον δρόμο και σταμάτησαν τον ανένδοτο αγώνα για τη ΔΟΥ Αταλάντης.

Άλλη μία ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ για τη δημοτική αρχή, η οποία όχι μόνο δεν κατάφερε κανένα αποτέλεσμα, αλλά οι (καθυστερημένοι) χειρισμοί της για το θέμα της ΔΟΥ και η συνολική στάση της έχουν γελοιοποιήσει τους Λοκρούς.

Ο ακήρυχτος ανένδοτος του Κοτζαμπάση της Λοκρίδας, οι τζάμπα μαγκιές, οι απειλές και τσαμπουκάδες και αυτοσχεδιασμοί της τελευταίας στιγμής, έφεραν τα αντίθετα αποτελέσματα και την απόλυτη γελοιοποίηση και ο τοπικός τύπος μας κάνει χάζι για άλλη μία φορά... 


Αποδεικνύεται με τραγικό τρόπο για τον τόπο πως κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι οι μαγκιές, οι απειλές και τσαμπουκάδες δεν περνάνε πλέον. 

Δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι χωρίς σοβαρότητα, χωρίς αντανακλαστικά, χωρίς σχεδιασμό, χωρίς προτάσεις και χωρίς συνεργασία... ΔΕΝ γίνεται να διοικείς και να προσφέρεις έργο σε κανένα τόπο...

Δεν έχουν καταλάβει πως εποχές "Αντρέγιεφ" με μπλόφες και τους λαγούς με πετραχήλια έχουν περάσει πια ανεπιστρεπτί... Όπως και οι εποχές του ψευτοσυνδικαλιστικού μοντέλου διοίκησης...

Περαστικά...σας...και τελικά...μας...

17 σχόλια:

  1. Από όσο ξέρω ο ΣΥΡΙΖΑ κήρυξε την κατάληψη. Όλοι οι υπόλοιποι μη μπορώντας να κάνουν αλλιώς στήριξαν την κινητοποίηση. Στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αναζητήστε τις ευθύνες για τη φάπα που έφαγε η Αταλάντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δήμαρχος είναι ΣΥΡΙΖΑ; Μέλη της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκεί όχι επίσημα ως ΣΥΡΙΖΑ αλλά ως πολίτες. Μέλη του ΚΚΕ ήταν εκεί όχι ως κομματικοί αλλά ως πολίτες. Όλοι όσοι παραβρέθηκαν ανοίκουν σε καποιο πολιτικό χωρο. Οσοι ήταν παρόντες, σίγουρα όχι εσύ, ευθυνόφοβε ρουφιάνε, ήταν χωρίς κομματικές ταυτότητες, κάτι που πειράξει πολλούς, γιατί δεν μπορούσαν να καρποθούν ή να να κράξουν, ανάλογα το αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι μόνο μια, ότι η υπόθεση είχε τελειώσει από τη νομοθέτηση του Καλλικράτη. Πολλά χρόνια πριν!

      lokris

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ AΦΟΥ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.... ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ? ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΝΦΑΡΕΣ? Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ? Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ? Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ? ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ....ΔΗΘΕΝ ΕΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ.... ΡΕ ΟΥΣΤ.........

      ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ? ΘΗΒΑ, ΚΥΜΗ, ΚΤΛ...ΚΤΛ.......Ε???

      ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΨΗΦΟΖΗΤΟΥΛΕΣ

      Διαγραφή
    3. Εγώ προσωπικά είμαι απλός επαγγελματίας. Και απ´όσο ξέρω και οι πιο πολλοι πολίτεσ αλλά και οι λογιστές δεν είναι κομματικοί αντιπρόσωποι! Καλό θα είναι καφετεριακιδες να μην κάνουνσχόλια.

      lokris

      Διαγραφή
    4. ΖΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ? ΔΗΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟ.... ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΙΜΗΜΑ....

      ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΣΑΣ?

      Ο ΚΟΣΜΟΣ (ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ) ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΤΟ ΛΙΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.... ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ... ΟΥΤΕ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ....

      Διαγραφή
  2. ΒΑΤΕΡΛΩ ΛΙΟΛΙΟΥ-ΜΠΟΝΟΒΑ Η ΧΑΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΡΘΗΚΕ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άξιοι άξιοι. Άντε και βουλευτές. Τέτοια ταλέντα μόνο στη βουλή μπορούν βρίσκονται. Μαζί με τα άλλα ταλέντα που βύθισαν την Ελλάδα με τα μνημόνια.

      Διαγραφή
  3. Η <> ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ........ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΜΠΡΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΙ ΛΙΟΛΙΟΥ Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΕΓΙΝΕ ΣΚΟΥΝΤΕΡΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί έληξε έτσι αιφνιδιαστικά και χωρίς καμία ανακοίνωση η κινητοποίηση; Γιατί παραιτηθήκαμε των δικαίων διεκδικήσεων μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΦΟΡΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΚΑΛΩΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ Κ.Ε.Φ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ Κ.Ε.Π. ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ; ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΜΠΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΟΙ ΤΑΛΑΝΤΗΝΕΟΙ? ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΟΥΦΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΤΕΙ ΜΟΝΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΘΕΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακολουθούν και τα υπόλοιπα, Κ.Υ. κλπ Εμεις που ξέραμε από πριν ότι η ΔΟΥ θα φύγει γελούσαμε με τους λεονταρισμούς και τις δηλώσεις στο "μαρκούτσι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΟΔΕΨΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. Υ.Γ. Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ Δ.Ο.Υ ΗΤΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΧΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν ο Δήμαρχος είναι ΣΥΡΙΖΑ lokris; Δεν ξέρω για το δήμαρχο τι είναι ή τι δεν είναι, αλλά ξέρω οτι οι μισοί δημοτικοί του σύμβουλοι δηλώνουν μέλη ή φίλοι ή ψηφοφόροι ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου