Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωση Κουτσοπίνη για την νέα συνάντηση με τους Δημάρχους


Σε αδιέξοδο κατέληξε η σύσκεψη των δημάρχων με τον διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας για τη λειτουργία των Κέντρων Υγείας.
Μετά από μία μαραθώνια συζήτηση, και αφού οι δήμαρχοι ζήτησαν λύσεις, ώστε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στα Κέντρα Υγείας, ο διοικητής του νοσοκομείου Παναγιώτης Κουτσοπίνης απάντησε πως η αρχική απόφαση για μετακίνηση γιατρών από τα Κέντρα προς το Νοσοκομείο από 1η Φεβρουαρίου δεν θα αλλάξει και έτσι οι εφημερίες του νοσηλευτικού ιδρύματος θα καλύπτονται και από αυτούς τους γιατρούς. 
Μετά και την εξέλιξη αυτή, οι δήμαρχοι περνούν σε κλείσιμο των δρόμων από την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο κ. Κουτσοπίνης αμέσως μετά την συνάντηση εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:


Μετά την προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη 30-1-2013 και ώρα 11.10 πμ. συνάντηση του Δ ιοικητή του ΓΝ Λαμίας Παναγιώτη Κουτσοπίνη με τους Δ ημάρχους του Ν. Φθιώτιδας, η Διοίκηση θέλει για μια ακόμη φορά να διαβεβαιώσει τους πολίτες του Ν. Φθιώτιδας και να διευκρινίσει, όπως πάντα με πνεύμα συνεργασίας, αλληλεγγύης και δικαιοσύνης, τις προθέσεις και τις προσπάθειές της για την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας από τον οργανισμό του ΓΝ Λαμίας στον τομέα ευθύνης της.

Όσον αφορά στην λειτουργία των Κέντρων Υγείας, στόχος είναι η λειτουργία τους σύμφωνα με την πρόθεση, το πνεύμα και το γράμμα του νομοθέτη. Ο φθιωτικός λαός δεν πρέπει να ανησυχεί και να μην δίνει βάση σε διαδόσεις και κατασκευές που εξυπηρετούν άμεσα ή έμμεσα άλλους σκοπούς.

Θα συνεχίσουμε σε κάθε περίπτωση, όπως κάναμε από την πρώτη στιγμή της αναλήψεως των καθηκόντων μας, να διεκδικούμε ανθρώπινους και οικονομικούς πόρους για την ανάπτυξη της υγείας στον νομό, γεγονός που αποτελεί προϋπόθεση κάθε άλλης ανάπτυξης και ευημερίας.

Στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε και με τα προβλήματα που η Δ ιοίκηση κληρονόμησε και καταβάλλει κάθε προσπάθεια να βρουν λύση, εκτιμούμε ότι η υγεία των πολιτών του Ν. Φθιώτιδας δεν έχει να κερδίσει την παρούσα χρονική στιγμή από εκδηλώσεις αγανάκτησης που πολώνουν, διχάζουν και ταλαιπωρούν τους πολίτες.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙ ΩΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΠΙΝΗΣ
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου