Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Συνάντηση Α.Διαμαντάρα - Π.Κουτσοπίνη για τα Κέντρα Υγείας


Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και συγκεκριμένα στο Διοικητή κο Π.Κουτσοπίνη, πραγματοποίησαν την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013, ο Πρόεδρος  κος Α.Διαμαντάρας και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας


Αφού του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στο έργο του, συζήτησαν για το θέμα της λειτουργίας των Κέντρων Υγείας καθώς και την αναγκαιότητα στήριξης του εν λόγω θεσμού. 

Ο κος Διοικητής τους διαβεβαίωσε ότι κύριο μέλημα της κυβέρνησης καθώς και του ιδίου προσωπικά, είναι η στήριξη και η λειτουργία των Κέντρων Υγείας και δεσμεύτηκε ότι θα εργασθεί για την ικανοποίηση αυτού του σκοπού. 

Ένα ακόμη ζήτημα που τέθηκε ήταν το ζήτημα με τις προμήθειες αγαθών & υπηρεσιών για τη λειτουργία του Νοσοκομείου και αυτό που τονίσθηκε από πλευράς Επιμελητηρίου ήταν η στήριξη της τοπικής αγοράς και οικονομίας, στο πλαίσιο ανταγωνιστικών τιμών.
  

Τέλος, συζητήθηκαν τρόποι στήριξης των υπηρεσιών του νοσοκομείου και αποδοτικότερης λειτουργίας καθώς και η μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου