Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Κ.Κουτσογιαννακόπουλος: Οι αναγκαίες για τη λειτουργία της ΛΑΡΚΟ άδειες θα χορηγηθούν σύντομα

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ κ. Κωνσταντίνος Κουτσογιαννακόπουλος σε δήλωση του -μετά από συνάντησή του με τον αρμόδιο Υφυπουργό ΥΠΕΚΑ κ. Παπαγεωργίου- αναφέρει πως οι αναγκαίες για τη λειτουργία της ΛΑΡΚΟ άδειες θα χορηγηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα 12 έως πολύ 18 μηνών.

Ο  κ. Κουτσογιαννακόπουλος  τονίζει επίσης πως το δεδομένο αυτό δημιουργεί νέες συνθήκες και προϋποθέσεις για την επίτευξη του επιθυμητού τελικού στόχου, δηλαδή της ιδιωτικοποιήσεως της εταιρείας, αλλά με ριζική αλλαγή του προτεινόμενου από το ΤΑΙΠΕΔ μοντέλου

Ολόκληρη η δήλωση του Βουλευτή Φθιώτιδας έχει ως εξής:

"Μετά την ολοκλήρωση ενός πρώτου σημαντικού κύκλου επαφών σχετικά με το θέμα της ΛΑΡΚΟ, χθες ο αρμόδιος Υφυπουργός ΥΠΕΚΑ κ. Παπαγεωργίου σε συνάντηση μας με διαβεβαίωσε ότι οι αναγκαίες για τη λειτουργία της ΛΑΡΚΟ άδειες θα χορηγηθούν σύντομα με χρόνο παρατάσεώς τους 12 έως 18 μήνες.


Το δεδομένο αυτό δημιουργεί νέες συνθήκες και προϋποθέσεις για την επίτευξη του επιθυμητού τελικού στόχου, δηλαδή της ιδιωτικοποιήσεως της εταιρείας, αλλά με ριζική αλλαγή του προτεινόμενου από το ΤΑΙΠΕΔ μοντέλου.

Οι προσπάθειές μου σε συνεργασία με τους εργαζόμενους, τα σωματεία, τα εργατικά κέντρα θα συνεχισθεί, όπως μέχρι τώρα με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αξιοπιστία και τους ευχαριστώ και τους συγχαίρω για το επίπεδο που έχει κατακτηθεί."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου