Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

"Βαριά" πρόστιμα, φόροι και κατασχέσεις... για "βαριά" όνοματα στη Λοκρίδα

Βαριά πρόστιμα και φόρους έχουν κληθεί να πληρώσουν Λοκροί δημότες οι οποίοι ελέγχονται από τις διωκτικές αρχές για φοροδιαφυγή και άλλες σοβαρές οικονομικές παραβάσεις. Αρκετοί μάλιστα αντιμετωπίζουν ακόμη και την κατάσχεση μέρος των περιουσιών τους. 

Πρόκειται για περιπτώσεις που ελέγχονται για φοροδιαφυγή, διακίνηση μαύρου χρήματος, απάτες, μίζες, γρηγορόσημα κοκ... Κομματικών στελεχών, επιχειρηματιών, αγροτών, δημοσίων υπαλλήλων και λειτουργών...

Και δεν είναι καθόλου μικρά και ακαταφρόνητα τα πρόστιμα και οι φόροι που προκύπτουν από τους ελέγχους: Μιλάμε για ποσά εκατομμυρίων -ναι, εκατομμυρίων- ευρώ. Είναι τέτοια τα ποσά που αρκετοί βγάζουν στο σφυρί ακίνητα για να ξεπληρώσουν. Και βέβαια δεν λείπουν και οι περιπτώσεις κατασχέσεων...

Ονόματα ενίοτε "βαριά" από Αταλάντη, αλλά και την ευρύτερη Λοκρίδα, προσπαθούν να ρυθμίσουν τις οικονομικές διαφορές τους με το κράτος, με κάθε μυστικότητα για να μην βρεθούν στο κέντρο ενός ακόμη τοπικού σκανδάλου.

Καλά διασταυρωμένες πληροφορίες επιβεβαιώνουν όλα τα παραπάνω κι επιπλέον επιβεβαιώνουν μία λίστα ονομάτων Λοκρών ελεγχόμενων από τις διωκτικές αρχές που κυκλοφορεί ευρέως.

Ονόματα πολλά και γνωστά στην περιοχή μας... Τόσο στην Αταλάντη, όσο και στην ευρύτερη Λοκρίδα...


2 σχόλια:

  1. Εχουμε και λίστα Λοκρών ? Ειναι και ο επιχειρηματίας που κατέθεσε τα 20 χιλ ευρώ και μεταξύ αυτών και το προσημειωμένο χαρτονομισμα των 200 ευρώ των λύτρων της απαγωγής Παναγόπουλου? Μη μου πείτε οτι είναι και η οικογένεια της γνωστής Βίλλας, και Δ.Υ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το χαρτονόμισμα από τα λύτρα Παναγόπουλου βρέθηκε στη Μαλεσίνα μετά από κατάθεση επιχειρηματία της περιοχής στην Αγροτική τράπεζα....

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου