Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Βράβευση των αθλητών των Ολυμπιακών Αγώνων "Λονδίνο 2012" σε ειδική συνεδρίαση της Βουλής


     Στη χθεσινή ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων έλαβε χώρα η βράβευση των αθλητών που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου του 2012. 

     Η εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Φθιώτιδας κα Ελένη Μακρή-Θεοδώρου αφού εξήρε το πνεύμα του Ολυμπισμού, του Αθλητισμού και του Πολιτισμού συνεχάρη όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που πήραν μέρος στους αγώνες, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο τον τόπο που γέννησε το αθλητικό ιδεώδες του ευ αγωνίζεσθαι.  

Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να αναφερθεί και στους προπονητές, συλλόγους και φορείς που στηρίζουν αυτό τον μεγάλο αγώνα, καθώς και στις οικογένειες των αθλητών που στέκονται πάντα αρωγοί των τιτάνιων προσπαθειών τους.
  

     Τέλος, απευθυνόμενη στους αθλητές-πρότυπα που προάγουν την ευγενή άμιλλα, την αρμονική συνεργασία και την ειρήνη, στους αθλητές που δεν φείδονται δυνάμεων και κόπων προκειμένου να κατακτήσουν το όνειρο, η Βουλευτής τους ευχήθηκε υγεία, δύναμη και νέες ξεχωριστές διακρίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου