Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Διεξήχθει χθές με επιτυχία η ημερίδα με θέμα ''Διαδικασία ϊδρυσης -Σύστασης Εταιρίας Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία (ΙΚΕ)- Η εταιρία του 1 ευρώ''


Διεξήχθει χθές  με επιτυχία η ημερίδα με θέμα  "Διαδικασία ϊδρυσης -Σύστασης Εταιρίας Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία (ΙΚΕ)- Η εταιρία του 1 ευρώ", που συνδιοργάνωσε το ΤΕΙ Λαμίας με το Επιμελητήριο Φθιώτιδας. 
 
fotografia(6)_F14351.JPG
 
Εκ μέρους του Επιμελητηρίου ως ομιλητές παρεβρέθησαν ο Γεν. Γραμματέας κος Ζιάκας Νικόλαος καθώς και η Διευθύντριά του  κα Δέσποινα Δροσοπούλου.


fotografia(7)_F14289.JPGΟ κος Ζιάκας ανέπτυξε στην ομιλία του τον ρόλο του ΓΕΜΗ (Γενικού Εμπορικού Μητρώου) στην υποβοήθηση της σύγχρονης  επιχειρηματικότητας και τα χαρακτηριστικά του.  

Η κα Δροσοπούλου ανάπτυξε στην ομιλία της τον τρόπο ίδρυσης και λειτουργίας των εταιριών ΙΚΕ και επισήμανε τις ιδιαιτερότητες που έχουν αυτές οι εταιρίες σε σύγκριση με άλλες εταιρίες (ΑΕ, ΟΕ, ΕΕ, ΕΠΕ κτλ)
  

Η προσέλευση των φοιτητών στην ημερίδα ήταν σημαντική αφού πολύ απο τους παραβρισκόμενους ήταν τελοιόφοιτοι και άμεσα ενδιαφερόμενοι για τις προοπτικές που έχουν για επαγγελματική αποκατάσταση.

fotografia(8)_F14318.JPG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου