Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου (;)

Να θέσει τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου θέλει ο Ευάγγελος Βενιζέλος και αναζητά τρόπους. Μάλιστα για το σκοπό αυτό, λένε οι πληροφορίες έχει συσταθεί άτυπη επιτροπή ειδικών. 

Μετά από μήνες προκλητικών ενεργειών των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, για πολλές από τις οποίες πρόκειται μάλιστα να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, ο πολιτικός κόσμος αρχίζει να συζητά για τον τρόπο που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο. 
   
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ.Βενιζέλος άνοιξε δημοσίως τη συζήτηση, λέγοντας: «Όταν έχεις απέναντί σου ένα αντισυνταγματικό κόμμα πρέπει να βρεις τρόπους να αντιμετωπίσεις το φαινόμενο αυτό». 
  
Ο κ. Βενιζέλος πήρε αυτή την πρωτοβουλία και άνοιξε δημοσίως τη συζήτηση ύστερα από τα τελευταία γεγονότα στην Κρήτη, όπου ο βουλευτής του ακροδεξιού κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε κατά των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. με ύβρεις και απειλές. Το περιστατικό αυτό ήταν το «κερασάκι στην τούρτα». 


«Όταν έχεις απέναντί σου ένα αντισυνταγματικό κόμμα πρέπει να βρεις τρόπους να αντιμετωπίσεις το φαινόμενο αυτό», τόνισε ο κ. Βενιζέλος και συμπλήρωσε: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα οξύτατο φαινόμενο ρατσιστικής, φασιστικής, ξενοφοβικής βίας. Έχουμε στη Βουλή ένα αντισυνταγματικό, ναζιστικό, φιλοχουντικό, προκλητικό κόμμα».  

Για το θέμα ερωτήθηκε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, ο οποίος άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και επισήμανε: «Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν παρανομήσει σε αρκετές περιπτώσεις. Ακούω αυτά που λέει ο κ. Βενιζέλος αλλά δεν ξέρω αν το ισχύον Σύνταγμα μας δίνει αυτή τη δυνατότητα». 

Πάντως, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος απάντησε σε όλους αυτούς που ζητούν να τεθεί το κόμμα του εκτός νόμου λέγοντας πως αν γίνει αυτό θα ιδρύσει νέο κόμμα και, μάλιστα θα πάρει μεγαλύτερα ποσοστά.

6 σχόλια:

  1. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΕΤΡΕΠΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ;
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΕΟΛΑΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΣΥΝ ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΛΑΙΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΣΤΟ ΖΥΡΙΖΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ. ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΘΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ZHTΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΛΛΑΣ-ΑΡΚΙΤΣΑ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΦΟΥ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ? ΡΩΤΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΝΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οποιος εχει στοιχεια για τον Προεδρο ΤΟΣΥΝ που εκανε κατι τετοιο να αναφερθει ονοματικα και να αποστειλει τα στοιχεια στην επιτροπη δεοντολογιας του κομματος, ωστε να διαγραφει. Μεχρι τοτε θα παρακαλουσα να μην ριχνετε κατηγοριες μονο και μονο για να σπιλωσετε το ΠΑΣΟΚ και τα νεα στελεχη του ανα την Ελλαδα.

    Αλεξανδρος Πασσισης, Προεδρος ΤΟΣΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου