Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΤΕΙ


ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ

Ο σύλλογος σπουδαστών ΤΕΙ Λαμίας, που συσπειρώνεται στο Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών σε αντίθεση με τις συμβιβασμένες ηγεσίες έγκαιρα είχαν προειδοποιήσει σπουδαστές, καθηγητές και προσωπικό για τις κατευθύνσεις της κυβερνητικής πολιτικής τόσο της προηγούμενης όσο και της σημερινής.

Έγκαιρα προειδοποιήσαμε ότι η πολιτική που θέλει τα Ιδρύματα μας να γίνουν επιχειρήσεις, που η μόρφωση θα πουλιέται και οι σπουδαστές θα είναι οι πελάτες είναι αναπόσπαστη πλευρά της αντιλαϊκής πολιτικής που συνθλίβει δικαιώματα όλων των εργαζομένων και των εκπαιδευτικών. 

Η ιδιωτικοποίηση των Ιδρυμάτων με την εφαρμογή του νόμου πλαίσιο έρχεται γρηγορότερα με την εφαρμογή των κατευθύνσεων κόλαση της Ε.Ε , είτε περιέχονται, είτε όχι στα μνημόνια. Οι κατευθύνσεις  και οι στοχεύσεις αυτές είναι στρατηγική της Ε.Ε. ,  που πιστά υπηρετείτε από τα κόμματα της πλουτοκρατίας.


ΚΕΦΑΛΑΙΟ- Ε.Ε. –ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ!

Στα πλαίσια αυτά εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους διοικητικούς υπαλλήλους του Ιδρύματος που επιλέγουν το δρόμο του αγώνα απέναντι σε αυτή την πολιτική που τους τσακίζει τις ζωές , που τους μειώνει μισθούς, που τους επιβάλλει χιλιάδες απολύσεις.

Η τρομοκρατία ότι τα μέτρα είναι αναγκαία γιατί θα φύγουμε από το ευρώ. Και ο εφησυχασμός ότι μπορούν να αποκρουστούν χωρίς σύγκρουση με την Ε.Ε. και τα μονοπώλια είναι επικίνδυνο αδιέξοδο.

Μία λύση μας μένει, να παλέψουμε στο πλάι του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, των ταξικών συσπειρώσεων του ΠΑΜΕ, στους εργαζόμενους, της ΠΑΣΥ στους αγρότες, του ΜΑΣ στους σπουδαστές, της ΠΑΣΕΒΕ στους αυτοαπασχολούμενων και της ΟΓΕ στις γυναίκες. Την λαϊκή συμμαχία των κοινωνικών δυνάμεων που παράγουν όλα τα αγαθά και τα στερούνται για το κέρδος της παρασιτικής τάξης  των καπιταλιστών.

Να παλέψουμε για διαγραφή του χρέους, με αποδέσμευση από την λυκοσυμμαχία της Ε.Ε. και κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων. Για μία άλλη εξουσία που κουμάντο θα κάνει ο λαός και όχι μια χούφτα πλουτοκράτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου