Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΚΚΕ Ν.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Στήριξη στην πάλη των αστυνομικών της Φθιώτιδας


Κατά τη χθεσινή, 14/11/2012, κινητοποίηση των αστυνομικών της Φθιώτιδας στο αστυνομικό μέγαρο, κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΚΚΕ παραστάθηκε στο χώρο και εξέφρασε τη στήριξη του ΚΚΕ στην πάλη τους να εμποδίσουν την υλοποίηση των βάρβαρων μέτρων του τελευταίου πακέτου αλλά και των προηγούμενων μνημονίων εφαρμοστικών και μεσοπροθέσμων.

Το ΚΚΕ θεωρεί ότι οι αστυνομικοί, οι λιμενικοί, οι πυροσβέστες είναι ένστολοι πολίτες, εργαζόμενοι, οικογενειάρχες, που βιώνουν τις επιπτώσεις της αντιλαϊκής επίθεσης στον ίδιο βαθμό με τα υπόλοιπα λαϊκά νοικοκυριά. Και ενώ βυθίζονται στη φτώχεια και την ανασφάλεια, καλούνται από την άρχουσα τάξη να χτυπήσουν όσους αγωνίζονται να μην εξαθλιωθούν και να μην πεινάσουν. Καλούνται να υπερασπιστούν την Ε.Ε., την ΟΝΕ, το ευρώ, το ξεπέρασμα της κρίσης σε βάρος τους και όχι σε βάρος των κεφαλαιοκρατών, που τη δημιούργησαν.    


Η θέση τους, λοιπόν, βρίσκεται δίπλα στον εργαζόμενο λαό, δίπλα στο εργατικό λαϊκό κίνημα. Κόντρα στο αστικό κράτος, τον αυταρχισμό του και την εξουσία του.

Αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουν οι συνδικαλιστικές τους ηγεσίες και οι ίδιοι.  Έτσι θα συντονίσουν το βηματισμό τους με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα. Με το ΚΚΕ.

Να συμμετάσχουν στη μεγάλη λαϊκή συμμαχία που θα παλέψει για διέξοδο από την κρίση. Για ανατροπή των μέτρων στο δρόμο προς την την οριστική λύση κάθε προβλήματος, με αποδέσμευση από την λυκοσυμμαχία της Ε.Ε, κοινωνικοποίηση των συγκεντρωμένων μέσων παραγωγής και το λαό αφέντη του πλούτου που παράγει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου