Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Παραμένει αήττητος ο Λοκρός - Νέα νίκη στα Καμένα Βούρλα


Συνεχίζει το σερί των νικών ο Λοκρός Αταλάντης με καλή εμφάνιση και στα Καμένα Βούρλα απέναντι στο Μώλο.
   
    

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και αήττητος παραμένει ο Λοκρός Αταλάντης, μετά και τη χθεσινή του νίκη απέναντι στην ομάδα του Μώλου μέσα στο κλειστό των Καμένων Βούρλων, με 53-77.


Οι φιλοξενούμενοι κατέκτησαν το ροζ φύλλο αγώνα αλλά έχουν αρκετά παράπονα από τις γηπεδικές εγκαταστάσεις του κλειστού των Καμένων Βούρλων. Παράπονα για τον αγωνιστικό χώρο αλλά και για τον χώρο των αποδυτηρίων, αφού αναγκάστηκαν να αλλάξουν στον πάγκο της ομάδας τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η ομάδα του Λοκρού βγήκε αποφασιστικά στο «υποτιθέμενο»παρκέ του κλειστού των Καμένων Βούρλων και κατάφερε στο πρώτο δεκάλεπτο να πάρει μια διαφορά 19 πόντων, με τελικό σκορ 10-9. Ο τεχνικός της ομάδας του Λοκρού Λεωνίδας Καρατράντος βλέποντας ότι το παιχνίδι ξεφεύγει υπέρ της ομάδας του, χρησιμοποίησε διάφορα σχήματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ντεμπούτο για την ομάδα έκανε ο Δημήτρης Ιγγλέζος, ένας παλιός παίκτης της ομάδας του Λοκρού, καθώς και οι δύο νεαροί μπασκετμπολίστες Λουκάς Θεοφανόπουλος και Ηλίας Καλογερόπουλος που προέρχονται από την παιδική ομάδα του Λοκρού. Άπαντες οι ανωτέρω άφησαν καλές εντυπώσεις και για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε ότι η ομάδα του Λοκρού στηρίζεται περισσότερο στις Ακαδημίες της αλλά και στα εφηβικά τμήματα. Να σημειώσουμε εδώ ότι στον προχθεσινό αγώνα αγωνίστηκαν έξι παίκτες που είχαν ηλικία κάτω των 20 ετών.

Το δεύτερο δεκάλεπτο, με τις πολλές αλλαγές που έκανε η ομάδα του Λοκρού, θα τελειώσει με πέντε πόντους διαφορά, 14-19, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με διπλάσιους πόντους διαφορά, 24-48.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα του Μώλου εκμεταλλευόμενη τις τόσες αλλαγές του Λοκρού, κέρδισε με δύο πόντους διαφορά, τελειώνοντας το δεκάλεπτο με 12-10, ενώ στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα του Λοκρού πήρε πάλι προβάδισμα με 17-19, ολοκληρώνοντας έτσι το παιχνίδι με 24 πόντους διαφορά και συνολικούς πόντους 53-77. 

Η ομάδα του Μώλου με τον Κώστα Σεβαστόπουλο προσπάθησε σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με τους παίκτες της σε κανένα σημείο να μην εγκαταλείπουν την προσπάθεια, δείχνοντας ότι θα παλέψουν για την καλύτερη δυνατή πορεία της ομάδας τους.

Διαιτητές: Γερονικολός - Μασλαντζίδης
Δεκάλεπτα: 10-29, 14-19, 12-10, 17-19

ΜΩΛΟΣ: (Κ. Σεβαστόπουλος - Δ. Γαλάνης) Χάιτα Χ. 3, Χάιτα Β. 2, Βλασσόπουλος 28(2), Κωνσταντίνου, Μιντζιβήρης, Ανάγνου 2, Καίσαρης, Βαρυμπομπίτης 5, Μακρόπουλος Γ. 9(1), Μακρυγιάννης 4(1), Μακρόπουλος Ι.

ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ: (Λεωνίδας Καρατράντος) Θεοφανόπουλος Λ. 3, Ιγγλέζου Δ. 9 (3), Ανδρέου Ε. 8, Κάβουρας Ι. 2, Καρατράντος Β. 12 (2), Νέστωρας,Τσέρτος Ι. 10 (1), Τσακανίκας Τ. 2, Μάτος Α. 12 (2), Παπαγόρας Δ. 4, Χαντζής Ε. 15, Καλογερόπουλος Η.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΟΜΑΔΕΣ.......ΒΑΘ......ΠΟΝΤΟΙ.....Ν.Η.
Λοκρός Αταλ. ......10.......374-251..........5-0
Σύλλας Αιδ...........9.......328-239..........4-1
Εκπ. Μπούκαλη.....9.......299-257..........4-1
ΜάκαροςΆμφ. .......8.......286-247..........3-2
Πρωτέας Λαμ.....,.. 8.......295-290 .........3-2
Μούτα Δομ. ..........5.......250-321..........0-5
Μώλος................4.......178-288..........0-4
Διόνυσος Αμφ. ......4.......174-291..........0-4


"ΗΜΕΡΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου